- 25 Aralık 2019
- 859
- 944
- 33
- Konu Sahibi Arslan5858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yarın vereyim diyorum ama 12. Günüm adetime daha 5 gün olmuş oluyor erken mi acabaVar gibi canım ama kesin emin olmak için kan vermen lazım
Canım neden bu kadar sabırsız davranıyorsun erken kan verip strese gitmektense adet gününü bekle hem değerin yükselmiş olur.Canım yarın vereyim diyorum ama 12. Günüm adetime daha 5 gün olmuş oluyor erken mi acaba
Canım iki düşük yaptım pıhtılaşma çıktı geç farkedip sulandırıcıya geç mi kalırım diye düşünüyorum çok pimpirikli bir insan oldumCanım neden bu kadar sabırsız davranıyorsun erken kan verip strese gitmektense adet gününü bekle hem değerin yükselmiş olur.
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Evet adetime 5 gün var canım daha olmama.Sadece çatlatma mı vuruldunuz ? Adete 5 gün mü var geçikmemi 5 gün
Ozaman iki gün falan bekle fazlada geç kalmazsın nerdeyse iki hfta kadar olmuş oluyor erken yapınca sonuca üzülüyosunKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Evet adetime 5 gün var canım daha olmama.
Anlıyorum seni canım evet zor işler bunlar bende dıs gebelik yasadıgım için erken davranıyorm ama baktım böyle cok strese girip üzülüyorum tabi en iyisini sen bilirsin kendin için kimyasal düşük mü yasadınCanım iki düşük yaptım pıhtılaşma çıktı geç farkedip sulandırıcıya geç mi kalırım diye düşünüyorum çok pimpirikli bir insan oldum
Haklısın canım sağ ol.Ozaman iki gün falan bekle fazlada geç kalmazsın nerdeyse iki hfta kadar olmuş oluyor erken yapınca sonuca üzülüyosun
Evet canım iki kimyasal geçirdim sonuncu gebeliğimde 900lere kadar yükseldi sonradan düştü.Anlıyorum seni canım evet zor işler bunlar bende dıs gebelik yasadıgım için erken davranıyorm ama baktım böyle cok strese girip üzülüyorum tabi en iyisini sen bilirsin kendin için kimyasal düşük mü yasadın
Bende iki kimyasal yasadım canım hatta sonuncu bu ay yasadım bugn doktordaydım Bazı testler istedi tabi özelde 2600 tuttu bu o yüzden orda degilde devlet arastırmada yaptırcM bende de pıhtılasma sorunu cıkablr beni biraz bilgilendirirmisin. Progestron nasıl cıktıEvet canım iki kimyasal geçirdim sonuncu gebeliğimde 900lere kadar yükseldi sonradan düştü.
Banada dış gebelik şüphesi konmuştu ama değer düşünce kendiliğinden düşük oldu ve o süreçler çok çok zordu Rabbim size de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım çok geçmiş olsun tekrardan tabiki bilgilendiririm.Bende iki kimyasal yasadım canım hatta sonuncu bu ay yasadım bugn doktordaydım Bazı testler istedi tabi özelde 2600 tuttu bu o yüzden orda degilde devlet arastırmada yaptırcM bende de pıhtılasma sorunu cıkablr beni biraz bilgilendirirmisin. Progestron nasıl cıktı
Progesteron demişsin canım onu anlamadım?Bende iki kimyasal yasadım canım hatta sonuncu bu ay yasadım bugn doktordaydım Bazı testler istedi tabi özelde 2600 tuttu bu o yüzden orda degilde devlet arastırmada yaptırcM bende de pıhtılasma sorunu cıkablr beni biraz bilgilendirirmisin. Progestron nasıl cıktı
yani umarım dogru hatırlıyorumdur dogru telaffuz etmisimdir. Doktor adetin 21 günü ona da bakalım deger düşük olablr belki dedi de. Bu hamileliğe hazırlayan hormon hani rahim kalınlastıran varya. Ama onun düsük gelcgni sanmıyorum yani en azından dıs gebelikte cok iyi cıkmıs tı doktor bu yüzden normal gebelik diye tahmin etnistiProgesteron demişsin canım onu anlamadım?
Hımm anladım canım doktorum o testi istemedi benden ama çatlatma iğnesi olduğum gün progestana başlattı günde 3 kere onu kullanıyorumyani umarım dogru hatırlıyorumdur dogru telaffuz etmisimdir. Doktor adetin 21 günü ona da bakalım deger düşük olablr belki dedi de. Bu hamileliğe hazırlayan hormon hani rahim kalınlastıran varya. Ama onun düsük gelcgni sanmıyorum yani en azından dıs gebelikte cok iyi cıkmıs tı doktor bu yüzden normal gebelik diye tahmin etnisti