testime bakar mısınızz

sorrandess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
234
40
98
27
merhaba reglime 1 hafta var ovulasyon günlerini değerlendirdik silik bir çizgi var görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_6068.jpeg
    129,9 KB · Görüntüleme: 62
artımed daha önce iki düşüğüm oldu ikisinde de artımed ile öğrenmiştim o yüzden hep bu testi alırım
Bu markayı duyunca elim ayağım titriyor iki ay yalancı pozitif çıkarmıştı bende. Sizin daha 1 hafta var zaten bu kadar erken çıkmaz testte. İnşallah vardır bence adet gününü bekleyin

Bu markayı duyunca elim ayağım titriyor iki ay yalancı pozitif çıkarmıştı bende. Sizin daha 1 hafta var zaten bu kadar erken çıkmaz testte. İnşallah vardır bence adet gününü bekleyin
bu dediğinizi çok duydun ya yalancı pozitif olayını benim yalancı negatif bile oldu ama yalancı pozitif hiç olmadı çok enteresan bir durum gerçekten insan ümitleniyor çünkü

Kaset testlerin hassasiyeti çok yüksek değildir. Daha 1 hafta varken çıkması var ve artımed çok yalancı pozitif çıkartıyor bence çok güvenmeyin. En garantisi kan verin

merhaba reglime 1 hafta var ovulasyon günlerini değerlendirdik silik bir çizgi var görebiliyor musunuz
Canım üzmek istemem ama hem bu markayı hiç iyi bulmuyorlar hemde kuruma çizgisi gibi duruyor. Zaten daha reglinize varmış bence normal kaset testte olsa da çıkmaz suan erken gebelik testi deneseniz daha iyi olur oda 4-5 gün sonra daha iyi sonuç verir. Biliyorum beklemek çok zoooooor en zoru o herhalde bu durumlarda ama işte beklemeden de olmuyor inşallah bebiş vardır

bu ay kendime dedim ki regl gecikmeden test yapmıcam ama dayanamıyor insan ya

Şimdi bende yaptım aynı silik çizgi. Ama kuruma çizgisi bu. Bu ay 1 gün adet olunca şüphe etmistim. Artimedler artık eskisi gibi güvenli malesef. Kan verin gecikince en iyisi

bu dediğinizi çok duydun ya yalancı pozitif olayını benim yalancı negatif bile oldu ama yalancı pozitif hiç olmadı çok enteresan bir durum gerçekten insan ümitleniyor çünkü
Ay hiç yaşamazsınız umarım yalancı pozitif olayını çok kötü bir his. İnsan umutlanıyor gereksiz yere. Benim ilk saniyede çıkmıştı pembeydi üstelik düşünün laboquic, freely, prodictor bunlar güvenilir markalar. İnşallah gerçek pozitif görürsünüz bir dahaki yaptığınız testte.

ben albiden de çok memnun kalıyorum zaten freely albi ve artımed bilmiyorum internetten aldım ona rağmen hiç yanlış sonuç almadım demek ki testten teste değişiyor bu arada bi test daha yaptım artımed yine silik çizgi bilmiyorum freely sipariş ettim o gelsin bir de onunla bakarım iki gün sonra

Özel hastanede kan verdikten sonra sonucun çıkmasını bekliyor musunuz yoksa e-nabız'a düşüyor mu? Kaç saatte çıkıyor sonuç acaba?
şöyle hastanede beklerseniz 1 saatte çıkıyor
beklemezseniz hastaneye göre değişir aynı gün de yansıyabilir e nabıza ama çoğu hastanenin kendi e-laboratuvarı oluyor ben e nabızdan ziyade ordan takip ediyorum eğer devlet hastanesinde verirseniz 1-2 saat içinde direkt e nabıza düşer eğer sağlık ocağında verirseniz her ilde farklılık gösteriyor ancak genelde sabah cerdiğiniz kan 15-16:00 civarı e nabıza yansıyor

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…