• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

sevissss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
10
1
1
20
3 ocakta regl oldum 13 ocakta ilişkiye girdim korunmasızdı ama icime bosalma olmadı yine de ella kullanmıştım şuan 18 şubat ve hala regl olmadim bugün test yaptırdım taş olsa çıkar diye düşünüyorum testte. Bu arada pcosum var yani zaten adet düzensizliğim vardı bu hamile miyim stresinden de olmamış olabilir pcos yüzünden gecikmiş de olabilir ya da hamile olabilirim diye düşünüp test yaptım. Çok belirgin çizgi yok aşıırı dikkatli bakarsak var

Eklentiler

• B4082872-4804-4780-8BF8-EFFAD4BCD6AF.jpeg
    B4082872-4804-4780-8BF8-EFFAD4BCD6AF.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 2C14994B-B3BE-4EB9-8550-6ABE4E4E193D.jpeg
    2C14994B-B3BE-4EB9-8550-6ABE4E4E193D.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_4129.jpeg
    IMG_4129.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_4128.jpeg
    IMG_4128.jpeg
    178,8 KB · Görüntüleme: 44
3 ocakta regl oldum 13 ocakta ilişkiye girdim korunmasızdı ama icime bosalma olmadı yine de ella kullanmıştım şuan 18 şubat ve hala regl olmadim bugün test yaptırdım taş olsa çıkar diye düşünüyorum testte. Bu arada pcosum var yani zaten adet düzensizliğim vardı bu hamile miyim stresinden de olmamış olabilir pcos yüzünden gecikmiş de olabilir ya da hamile olabilirim diye düşünüp test yaptım. Çok belirgin çizgi yok aşıırı dikkatli bakarsak var
Ella dan dolayı gecikiyor olabilirsiniz. Testte çizgi göremedim siz canlı olarak hayalet çizgi görüyor musunuz ?

Biz normalde prezervatif kullaniyorduk da prezervatifimiz bitti ikinciyi korunmadık
Ben hamile olduğunuzu zannetmiyorum ella içmişsiniz. O da gecikme yapıyor hemde çok. Burda kaset test falan yapın yazıyorlar genelde. Eczaneye kaset test almak istiyorum derseniz verirler galiba

Ben hamile olduğunuzu zannetmiyorum ella içmişsiniz. O da gecikme yapıyor hemde çok. Burda kaset test falan yapın yazıyorlar genelde. Eczaneye kaset test almak istiyorum derseniz verirler galiba
Bakalım bir hafta daha bekleyeyim reglimi yinede olmazsam bir test daha yapayım

Bence de. Gebelik istemiyorsunuz sanırım, çokta geç kalmayın aldırmak isterseniz de yasal süresi var çünkü. Ama bana kalırsa gebelik yok yine de riske atmayın
Yok şuanda gebelik istemiyorum öyle bi durumda da ben aldırmayı düşünüyorum sevgilim evlenelim diyor salak erkek aklı işte..:KK70:yasal süresinden haberim olduğu için bi an önce varsa çaresine bakmak yoksa da psikolojik olarak rahatlamak istiyorum çok yoruyor çünkü insanı. Sizede tavsiyem korunmadan yapmayın çünkü gerçekten bi kadın olarak çok yıpratıyor

Yok şuanda gebelik istemiyorum öyle bi durumda da ben aldırmayı düşünüyorum sevgilim evlenelim diyor salak erkek aklı işte..:KK70:yasal süresinden haberim olduğu için bi an önce varsa çaresine bakmak yoksa da psikolojik olarak rahatlamak istiyorum çok yoruyor çünkü insanı. Sizede tavsiyem korunmadan yapmayın çünkü gerçekten bi kadın olarak çok yıpratıyor
Ben evliyim canım prezervatif ben sevmiyorum. Hani olursa da olsun kafasında takılıyoruz hshshshs dediğim gibi hamilelik bence yok ella düzeni bozmuş bu markada herkeste pozitif çıkarıyor gün içinde başka bir marka al dene en kötü bi kan ver o kesin sonuç komple rahatlarsın

Ben evliyim canım prezervatif ben sevmiyorum. Hani olursa da olsun kafasında takılıyoruz hshshshs dediğim gibi hamilelik bence yok ella düzeni bozmuş bu markada herkeste pozitif çıkarıyor gün içinde başka bir marka al dene en kötü bi kan ver o kesin sonuç komple rahatlarsın
Kan verirsem ve çıkarsa gebelik takibine alırlar hiç veremem onu cöenwömdöwöwms

IMG_3996.jpeg
Lütfen testime bakar mısınız? Predictor erken gebelik testi adetim 1 hafta geçti.Beklenen adet günü beta negatifti. Ben bir çizgi görüyorum sanki çok silik ama daha önce bu silik çizgiyi bilehiç görmemiştim pozitif mi sizce?

Eklentiler

• IMG_3999.jpeg
    IMG_3999.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 20
Back