- 7 Ekim 2020
- 1.223
- 2.210
- 83
Bence hiç üzülme. Daha çok var bata. Eğer olsaydı çıkardı demek için adete bir gün kala ya da adetten sonra yapılan testler için geçerli. Sen bence sıvı alımını en az 3 saat kesip öyle yap testi. En güzeli ilk idrarla yapmakCikcak olsa cikardi canim ya ben sivi aldim baya. Ama yok inan cok uzgunum moralim sifir oturup aglicam yani o derecedeyim
Sabah yapcaktim aslinda unuttum uyandim direkt wc ye gittim yaparken aklima geldiBence hiç üzülme. Daha çok var bata. Eğer olsaydı çıkardı demek için adete bir gün kala ya da adetten sonra yapılan testler için geçerli. Sen bence sıvı alımını en az 3 saat kesip öyle yap testi. En güzeli ilk idrarla yapmak
İnşallah hayırlısı olurSabah yapcaktim aslinda unuttum uyandim direkt wc ye gittim yaparken aklima geldihayirlisi canim ya olmazsada olmasin valla ben yoruldum oyle boyle degil yani
İnsallah canimİnşallah hayırlısı olur
İnşallah hayırlısı olur
Ya bakEki Görüntüle 3533638 ben idrarimi tutup kaset test yaptim canim
İnsallah canim bende umitlendim yarin sabah yine yapacagimYa bakkaset testte çıkmış. Var seninde Allah ınizniyle
Ben de test sipariş verdimİnsallah canim bende umitlendim yarin sabah yine yapacagim
Ayy hangi marka aldinBen de test sipariş verdimcuma falan gelir büyük ihtimal. Mecbur beklicem yarın yine at buraya sonucunu
Yine prodoctor aldım ben. Toplu aldığım halde hiç sıkıntı çıkmadı. Yine alayım dedim 6 taneAyy hangi marka aldinbenim 2 tane awox um var 4 tane de kaset testim kaldi.Sabah ilk idrarla yapcam kaset testi yine canim atarim cikarsa tabi insallah cikar
Valla bende toplu aliyorum cok hesapli oluyo hem de bitti yok demiyosun en guzeliYine prodoctor aldım ben. Toplu aldığım halde hiç sıkıntı çıkmadı. Yine alayım dedim 6 tane
KesinlikleValla bende toplu aliyorum cok hesapli oluyo hem de bitti yok demiyosun en guzeli
Kızlar öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah benim adetimden 5 gün önce test çok silikti şu an 1 günüm geçiyo ama negatif pozitife dönme ihtimali var mıdırValla bende toplu aliyorum cok hesapli oluyo hem de bitti yok demiyosun en guzeli
Pozitif testin markasi neydi canim? Maalesef testler artik cok yalanci pozitif cikariyorKızlar öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah benim adetimden 5 gün önce test çok silikti şu an 1 günüm geçiyo ama negatif pozitife dönme ihtimali var mıdır
Maalesef öyle freely ile yapmıştım pozitifti bugün artimed ile yaptım çıkmadıPozitif testin markasi neydi canim? Maalesef testler artik cok yalanci pozitif cikariyor
İkiside yalanci pozitif cikarabiliyor canim predictor deneMaalesef öyle freely ile yapmıştım pozitifti bugün artimed ile yaptım çıkmadı
Valla awox sipariş ettim eczanelerden ümidi keserekİkiside yalanci pozitif cikarabiliyor canim predictor dene
O da cok iyi bi test canim ben eczane markasi olarak demistim bende awox aliyorum trendyol dan toplu sekildeValla awox sipariş ettim eczanelerden ümidi keserek
Daha az maliyetli oluyor bana göre gülüm eczaneden aldığım bütün testler şimdiye kadar hep yalancı pozitif çıkardıO da cok iyi bi test canim ben eczane markasi olarak demistim bende awox aliyorum trendyol dan toplu sekilde
İnsanlarin umitleriyle oynuyorlar bende cok agladim o yalanci pozitiflee yuzunden kan verdim 3 defaDaha az maliyetli oluyor bana göre gülüm eczaneden aldığım bütün testler şimdiye kadar hep yalancı pozitif çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?