- 28 Haziran 2022
- 72
- 33
- 3
- Konu Sahibi ozgeee1234
-
Guzelll haberlerini bekliyorumm.Yaa çok sevindim hayırlı olsunUmarım gebeliğiniz rahat geçer. Teşekkür ederim cevabınız için inşallah pozitiftir. Bende ne olur ne olmaz almıştım 21 ine randevu 21 ine kadar test yapıcam bi kaç defa pozitif çıkarsa gideceğim bende kontrole inşallah amin
İnşallah, netleşince yazacağımGuzelll haberlerini bekliyorumm.
Merhaba sanırım sizinle hemen hemen aynıyız. Ben yeni evli sayılırım 6 ay oldu, bu ay denedik ve bu ayın 1 inde yumurtlama günümdü öncesini sonrasını değerlendirdik. Bugün benim adet günüm ve olmadım dün test yapmıştım sizin testiniz gibi çıktı silik 4.,5 gündür sanki adet olacakmış gibi ağrım var akıntı geliyor adet oldum sanıyorum bakıyorum sarı renkte akıntı bacaklarıma çok nadir ağrı giriyor sanki spor yapmışım gibi normalde ben adet olduğum gün ağrıyla beraber kırmızılar gelir ama 5 gün önceden ağrı başlamaz. Yarın test yapacağım hakkımızda hayırlısı olur umarım inşallah hamilesinizdir. Test sonucunu yazarımMerhabalar
Yine bir soru sormak istiyorum. Çocuk istiyoruz. O yüzden geçen ay test yaptığımda çok sonradan ikinci çizgi çıkmıştı ama gebelik yoktu. Bu ayda devam ettik. 4-5 gün önce göğüs hassiyetim başladı ama her ay regl im yaklaştığında olduğu için çok ihtimal vermedim. Daha sonra sol bacak ağrısı ve kasık ağrım başladı ama sürekli değil ara ara. Bi anda sancı gibi. Afedersiniz bir kaç gündür kabızlık başladı. Erken gebelik testine para vermek istemiyorum çünkü ya bozuk çıkıyor yada yanlış gösteriyor o yüzden kaset test aldım. Çokkk silik bi çizgi çıktı yani resimde tam belli bile olmuyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bu arada adetime 3 gün var. Fotoğrafı ekliyorum.
Canim çok teşekkür ederim tez zmanda hepimizin yüzünü güldürsün Allah'ım... vitanmin vs neler kullanıyorsun ben folik asit kullaniyorum ocaktan beri doktorum hamile kalınca vermişti bende bırakmadım hala kullaniyorum . Balik yağı kullaniyorum acean marka aldim . Kendimce iste beslenme falan nelere dikkat ediyirsunYaa çok teşekkür ederimBi kere hamile kalmışsın sonuçta iyi tarafından bak. Bir daha yine olur bence. Moralini hep yüksek tut. Bütün evliliklerde her konuda ortak noktada buluşulamıyor maalesef. Hevesli olması çok güzel. yıllarca tedavi görüp tedaviyi kestiği anda hamile kalanlar bile var. Bence en önemlisi moral ve psikoloji. Bende böyle konuşuyorum ama en ufak bi belirtide acaba mı diyorum çok iyi anlıyorum seni beni de tedirgin eden şey pcosumun olması. Herkes de bir şeyler oluyor maalesef. Eşimin teyzesinin oğlu nun 4 yıl sonra oldu hiç bir problemleri olmadığı halde. O yüzden aslında boşuna takıyoruz kafaya hiç ummadığımız bi anda güzel haberi alacağız çünkü
Merhabalar
Yine bir soru sormak istiyorum. Çocuk istiyoruz. O yüzden geçen ay test yaptığımda çok sonradan ikinci çizgi çıkmıştı ama gebelik yoktu. Bu ayda devam ettik. 4-5 gün önce göğüs hassiyetim başladı ama her ay regl im yaklaştığında olduğu için çok ihtimal vermedim. Daha sonra sol bacak ağrısı ve kasık ağrım başladı ama sürekli değil ara ara. Bi anda sancı gibi. Afedersiniz bir kaç gündür kabızlık başladı. Erken gebelik testine para vermek istemiyorum çünkü ya bozuk çıkıyor yada yanlış gösteriyor o yüzden kaset test aldım. Çokkk silik bi çizgi çıktı yani resimde tam belli bile olmuyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bu arada adetime 3 gün var. Fotoğrafı ekliyorum.
Yaaa bence kesin hamilesinHayirli haberlerini bekliyorum Inşallah hamilesindir canım dua edelimrabbim hepimizin yuzunu güldürsün
Yeniden kaset test yaptınız mı ? Yarın sabah erkenden yapın ben çizgi gördüm ama bat gelmeden yaptığınız için öyle olabilir, adet tarihinde daha net çıkarMerhabalar
Teşekkür ederimmm evet adet tarihimi bekliyorum bende o yüzdenYeniden kaset test yaptınız mı ? Yarın sabah erkenden yapın ben çizgi gördüm ama bat gelmeden yaptığınız için öyle olabilir, adet tarihinde daha net çıkar
Hayırlı olsun bu arasa tebrik ederimYeniden kaset test yaptınız mı ? Yarın sabah erkenden yapın ben çizgi gördüm ama bat gelmeden yaptığınız için öyle olabilir, adet tarihinde daha net çıkar
Yaa inşallah sizide tebrik ederimYaaa bence kesin hamilesinmaşallah hayirla saglikla kucağına almak nasip etsin rabbim benimde transferden sora 8.ci gün test yapmıştım bu şekilde çıkmıştı hamileymişim meyer erken yapilan pozitifler hep bu şekilde çıkıyor forumlardan okudum çok maaşallah canım hayırlı olsun.
MerhabaaaMerhaba sanırım sizinle hemen hemen aynıyız. Ben yeni evli sayılırım 6 ay oldu, bu ay denedik ve bu ayın 1 inde yumurtlama günümdü öncesini sonrasını değerlendirdik. Bugün benim adet günüm ve olmadım dün test yapmıştım sizin testiniz gibi çıktı silik 4.,5 gündür sanki adet olacakmış gibi ağrım var akıntı geliyor adet oldum sanıyorum bakıyorum sarı renkte akıntı bacaklarıma çok nadir ağrı giriyor sanki spor yapmışım gibi normalde ben adet olduğum gün ağrıyla beraber kırmızılar gelir ama 5 gün önceden ağrı başlamaz. Yarın test yapacağım hakkımızda hayırlısı olur umarım inşallah hamilesinizdir. Test sonucunu yazarım
Amin inşallah teşekkür ederimMerhabaaa
Evet benimde birdaz erken başladı adet belirtilerim ama aynı belirtiler olduğu insan bi düşünüyo. İnşallah hayırlı haberleri alırsınız. Teşekkür ederim
Benim tebriklik durumum yok maalesefHayırlı olsun bu arasa tebrik ederim
Yaa ben çift çizgi gördüm diyinceBenim tebriklik durumum yok maalesefsizin için söylemiştim testte çizgi gördüm, adet tarihinde daha da netleşir anlamında
Ben kaybettim bebegimi canımYaa inşallah sizide tebrik ederimhayırlı olsun çok sevindim
Kan verdiniz miMerhabalar
Hayır randevum 21ine. Randevusuz bakmıyorlar 2 tane doktor olduğu içinKan verdiniz mi
Bence hamilesiniz çizgi çok rahat görülüyorMerhabalar
Yaa hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınızHayır randevum 21ine. Randevusuz bakmıyorlar 2 tane doktor olduğu içinama bugün regl olmam gerekiyordu olmadım yarında olmazsam testi tekrarlayacağım
Ben göremedim siz görüyor musunuz ikinci çizgiyi fotoğrafta belli değilBaksanıza kızlar var mı sizce predictor yaptım 3 gün var adete ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?