Guzelll haberlerini bekliyorumm.

Merhaba sanırım sizinle hemen hemen aynıyız. Ben yeni evli sayılırım 6 ay oldu, bu ay denedik ve bu ayın 1 inde yumurtlama günümdü öncesini sonrasını değerlendirdik. Bugün benim adet günüm ve olmadım dün test yapmıştım sizin testiniz gibi çıktı silik 4.,5 gündür sanki adet olacakmış gibi ağrım var akıntı geliyor adet oldum sanıyorum bakıyorum sarı renkte akıntı bacaklarıma çok nadir ağrı giriyor sanki spor yapmışım gibi normalde ben adet olduğum gün ağrıyla beraber kırmızılar gelir ama 5 gün önceden ağrı başlamaz. Yarın test yapacağım hakkımızda hayırlısı olur umarım inşallah hamilesinizdir. Test sonucunu yazarım

Canim çok teşekkür ederim tez zmanda hepimizin yüzünü güldürsün Allah'ım... vitanmin vs neler kullanıyorsun ben folik asit kullaniyorum ocaktan beri doktorum hamile kalınca vermişti bende bırakmadım hala kullaniyorum . Balik yağı kullaniyorum acean marka aldim . Kendimce iste beslenme falan nelere dikkat ediyirsun

Hayirli haberlerini bekliyorum Inşallah hamilesindir canım dua edelim rabbim hepimizin yuzunu güldürsün
Yaaa bence kesin hamilesin maşallah hayirla saglikla kucağına almak nasip etsin rabbim benimde transferden sora 8.ci gün test yapmıştım bu şekilde çıkmıştı hamileymişim meyer erken yapilan pozitifler hep bu şekilde çıkıyor forumlardan okudum çok maaşallah canım hayırlı olsun.

Yeniden kaset test yaptınız mı ? Yarın sabah erkenden yapın ben çizgi gördüm ama bat gelmeden yaptığınız için öyle olabilir, adet tarihinde daha net çıkar

Yeniden kaset test yaptınız mı ? Yarın sabah erkenden yapın ben çizgi gördüm ama bat gelmeden yaptığınız için öyle olabilir, adet tarihinde daha net çıkar
Teşekkür ederimmm evet adet tarihimi bekliyorum bende o yüzden hatta belki gecikirse gecikmesini bile beklemeyi düşünüyorum yanılmamak için

Yaa inşallah sizide tebrik ederim hayırlı olsun çok sevindim

Merhabaaa
Evet benimde birdaz erken başladı adet belirtilerim ama aynı belirtiler olduğu insan bi düşünüyo. İnşallah hayırlı haberleri alırsınız. Teşekkür ederim

Yaa inşallah sizide tebrik ederim hayırlı olsun çok sevindim
Ben kaybettim bebegimi canım Önümüzde ki ay doğacaktı yaşasaydı tvde belgesellere bakiyorum diyorum kurdun kuşun bile yavrusu var Allahim banada nasip et annelik duygusunu diye hep dua ediyorum insallah olucak Yazdiysa rabbim bizede analık duygusunu hayatta herşeyi görüyor insan para pul kariyer hepsini gördüm ben hastalık doktorlara ne kadar vaktim var diye sorduğumda 15 günlük ömrün bile var dediler sonrasi dediğimde doktor acı sekilde bakti yüzüme ne kadar vaktim var dedim veee ölüyordum yanii veee 12 yıldır yaşıyorum Rabbim ol diyor oluveriyor demem o ki inançlı olmamiz lazım Allah'a dayan kimseye değil hayatta herşey bizim için hiç birşey dünyanin sonu değil

Kan verdiniz mi

Bence hamilesiniz çizgi çok rahat görülüyor

Baksanıza kızlar var mı sizce predictor yaptım 3 gün var adete ama

Eklentiler

• IMG_20220717_173005.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 375
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…