Var gibi bnde gördüm cnmBat 18 Mayıs kasık ağrılarım olduğu için şüphelendim 7 kala test yaptım çok çok silik ama görülen bir çizgi var ya da ben öyle görmek istiyorum yumurtlama dönemini öncesi ve sonrası değerlendirdim reglim düzenlidir 28 29 günde bir olurum sizde bakar mısınız çizgiyi hemen gördüm bu arada ya da ben öyle görmek istedim bilmiyorum şimdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2847849
Daha çok erken ama regl belirtilerim de yok inşallah hamileyimdirVar gibi bnde gördüm cnm
Ben göremedim ama fotoğraf da biraz karanlık.
Hayırlısı olsun
Bazı testlerde bu gölge cikabilio tabi inşallah vardır yine ck ümitle neyin yeniden yapın daha sonraDaha çok erken ama regl belirtilerim de yok inşallah hamileyimdir
Bebe time yaptigim test ikinci testim sabah yaptığımda da böyle çıktıBazı testlerde bu gölge cikabilio tabi inşallah vardır yine ck ümitle neyin yeniden yapın daha sonra
Hangi testti inan hatrlamiyorum ama bazı testler cikarabilio ama fotoğrafta da grunmesi olasılığı artirio bnce ama dedgim gbi ikin gune bı daha yapınBebe time yaptigim test ikinci testim sabah yaptığımda da böyle çıktı
Hangi testti inan hatrlamiyorum ama bazı testler cikarabilio ama fotoğrafta da grunmesi olasılığı artirio bnce ama dedgim gbi ikin gune bı daha yapın
Erken gebelik testi yapmalısın bunda olsa bile cıkmaz 7 gün kalaBu akşam yaptimEki Görüntüle 2847983
Net sonuc alırsın erken gebelik testindeErken döllenmeden şüpheleniyorum
Anladım hayırlısı olsunEvim eczaneye uzak elimde vardı yapmak istedim
Koyulaşmış çizgi sanki bu iyiye işaret tabi herşeyin hayırlısı canımBu akşam yaptimEki Görüntüle 2847983