• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

testime bakar misiniz

Hayırlı olsun betaya göre gebesiniz ama çok yeni zannedersem. Bende test yaptım adetten önce baya silik çıktı ya da ben öyle görüyorum bilmiyorum. Benimde adetim gecikti bugün olmam lazımdı olmadım. Umarım sizin gibi bende hayırlı haber alırım. Bir şey soracağım sizin testiniz böyle miydi yoksa daha belirgin miydi?

Resim eklenmemişti 😅

Eklentiler

• 20200818_142341.webp
    20200818_142341.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 72
Amin İnşallah canım çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı. Uyuyamıyorum resmen meraktan 🙈🙆‍♀️
Canım merhaba, kan testi yaptırdım 4.26 çıktı sonucum yani şüpheli şuan 1 kaç gün sonra tekrar yaptırcam kan testi ☺️ ins yükselme olur
Olsun canım inşallah düzenli şekilde yükselir 😊 adetine varmıydı gecikti mi

Tebrik ederim benim bildiğim değerlere göre yüksek ihtimalle gebesiniz belirtileriniz neydi acaba
Teşekkür ederim ins hamileyimdir ☺️ belirtilerim aslında adet belirtileri ile hemen hemen ayni. 2 3 gün önceden goguslerimde ağrı vardı ve bel ağrım da vardı ama çok değil eğilip kalkarken bir de akıntım normalde sıvı olurdu şimdi daha katı gibi. Ama beni en çok suphelendiren bel ağrısı oldu gecikmenin 2. Gunu bel ağrım fazlalaştı test yaptım çok silik bı çizgi cikti.

Back