- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
Ben pkoluyum ilk oglumu tedavisiz kucagima aldim sadece catlatma ignesi vurundum... bugun bu tstleri yaptim soktayim bana dua edin aksam kan vercem hicbir tedavi olmadi sadece zayifladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma a iğnesinin kaçıncı günü peki?Ben pkoluyum ilk oglumu tedavisiz kucagima aldim sadece catlatma ignesi vurundum... bugun bu tstleri yaptim soktayim bana dua edin aksam kan vercem hicbir tedavi olmadi sadece zayifladim
Hamilesin canım hayırlı olsunBen pkoluyum ilk oglumu tedavisiz kucagima aldim sadece catlatma ignesi vurundum... bugun bu tstleri yaptim soktayim bana dua edin aksam kan vercem hicbir tedavi olmadi sadece zayifladim
tedavi olmamışsın şimdi okudum peki adetin geçti mi geçtiyse hamilesin![]()
Hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah akşam kan sonucu çıkınca lütfen buraya da yazBen pkoluyum ilk oglumu tedavisiz kucagima aldim sadece catlatma ignesi vurundum... bugun bu tstleri yaptim soktayim bana dua edin aksam kan vercem hicbir tedavi olmadi sadece zayifladim
Hamilesin bacım hayırlısıyla gelsin bebişinGecmedi 2 gun var
Hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah akşam kan sonucu çıkınca lütfen buraya da yaz
Tebrik ederim canımKan verdim cnm 137 cikti 3gun sonra tekrar gdcemm