- 24 Ocak 2020
- 119
- 86
- 18
- 31
- Konu Sahibi sdemiroglu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gebelik var baya belli çıkmışKızlar adetimi 2 gün geçti test yaptım böyle çıktı. Bütün belirtileri yaşadım diyebilirim. Sizce 2 gün gecikme için iyi mi koyulaşması
Var canım hayırlı olsunKızlar adetimi 2 gün geçti test yaptım böyle çıktı. Bütün belirtileri yaşadım diyebilirim. Sizce 2 gün gecikme için iyi mi koyulaşması
2 gün geçikmeye rağmen gayet net çıkmış.Kızlar adetimi 2 gün geçti test yaptım böyle çıktı. Bütün belirtileri yaşadım diyebilirim. Sizce 2 gün gecikme için iyi mi koyulaşması
Amiiin Allah razı olsunHamilesin canim gozun aydin darisi bana ve butun isteyenlere insallah![]()
Amin inşallah çok teşekkürler2 gün geçikmeye rağmen gayet net çıkmış.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Amin insallah hepimizden canimAmiiin Allah razı olsunRabbim isteyen herkese nasip eylesin
![]()
Hayırlı olsun test pozitif kan verdiniz mi acabaKızlar adetimi 2 gün geçti test yaptım böyle çıktı. Bütün belirtileri yaşadım diyebilirim. Sizce 2 gün gecikme için iyi mi koyulaşması
Benimde böyleydidoktora gittigmde 4 haftalıkti
şuan 2 aylık kucağımda
darısı tüm isteyenlere inşallah
![]()
InşallahBenimde böyleydi şimdi 7 yaşında şükürler olsun... amin amin büyü bekleyiş içinde olanlara ...
Teşekkürler. Daha kan vermedim pazartesi vereceğim inşallah. Gitsemde şuan keseyi göremeyiz büyük ihtimal sonra gel derler bende bekliyorum o yüzdenHayırlı olsun test pozitif kan verdiniz mi acaba
Amiiin Allahım bütün isteyen herkese nasip eylesin çok dua ediyorum hepsineBenimde böyleydidoktora gittigmde 4 haftalıkti
şuan 2 aylık kucağımda
darısı tüm isteyenlere inşallah
![]()
İnşallah canım herkese dua ediyorum bol bol rabbim isteyenlere nasip eyle inşallah bende 8 aydır bekliyordum bir düşük yaşadım inşallah bu tutunabilir hep dua ediyorumHayırlı olsun canım. Yavrun senle
Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin![]()
Belirtilerin nelerdiKızlar adetimi 2 gün geçti test yaptım böyle çıktı. Bütün belirtileri yaşadım diyebilirim. Sizce 2 gün gecikme için iyi mi koyulaşması
Kasık ve bel ağrısı,göğüslerde mavi damarlanma,beyaz kremsi akıntı,adetten 3 gün önce yerleşme kanaması(1gün sürdü),baş dönmesi,uyku hali,halsizlik,üşüme,saçma sapan rüyalar gördüm her uyumamda (normalde çok sık rüya görmem) ne varsa yaşadım diyebilirim şimdi 7. Haftamdayım mide bulantısı eklendi hızla artıyor şiddetiBelirtilerin nelerdi
Benimde yanlarim agriyo midem bi tuhaf kasik bel agrisi var akintim cogalmis degisik hissediyom ya bilmiyom psikolojikmen de olabilirKasık ve bel ağrısı,göğüslerde mavi damarlanma,beyaz kremsi akıntı,adetten 3 gün önce yerleşme kanaması(1gün sürdü),baş dönmesi,uyku hali,halsizlik,üşüme,saçma sapan rüyalar gördüm her uyumamda (normalde çok sık rüya görmem) ne varsa yaşadım diyebilirim şimdi 7. Haftamdayım mide bulantısı eklendi hızla artıyor şiddeti![]()