- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Ilk fotoda silikte olsa ikinci çizgi var gibi ama adete 10 gün varmış çok erken daha canım....Bata 10 gün var Bi kaç belirti den şüphelenip test yaptm. Düşüncelerinizi almak istiyorum
Daha erken canım ama inşallah hamilesindir benimde günüme 6 gün var korkuyorum test yapmayaBata 10 gün var Bi kaç belirti den şüphelenip test yaptm. Düşüncelerinizi almak istiyorum
Emin olmadan kendimi yaptırmam canm sağolIlk fotoda silikte olsa ikinci çizgi var gibi ama adete 10 gün varmış çok erken daha canım....
Kendini strese sokma dikkat et insallah hamilesindir.
10 dk içinde çıktı canm hayırlısı bakalım tekrarlıcam pazartesi günüIlk fotoda belli oluyo digerlerinde göremedim canim ilk dakikalarda ciktiysa hamile olma ihtimalin var tabi ama daha cok erken hakkinda hayirlisi olsun
Bende şaşırdım canm bakalım pazartesi tekrarlıcam10 gün çok uzun bir süre, erken gebelik testinde bile çıkmaz. İlk fotoğrafda var gibi ama diğerlerinde göremedim.
Erken olduğunu biliyorum canım kendimi rahatlatmak için yapmıştım sadece tek çizgi bekliyodm silik çıkınca paylaşmak istedim canmCok erken test icin adetin 1 gun gectiginde yap hemen canm insallah guzel haberle gelirsin ama 1. Foto silikte olsa var digerleri yok dedigimiz gibi erken
Bende kendimi rahatlatmak için yapmıştım sadece tek çizgi bekliyodm silik çıkınca afalladım beklemiyordum zaten paylaşmak istedim canm. İnşallah güzel haberler alırsın canmDaha erken canım ama inşallah hamilesindir benimde günüme 6 gün var korkuyorum test yapmaya
Sağol canm inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBenim kuzum anne mi olacakmış görüyorum Balım görüyorum var hayırlısı olsun inşallah hakkında
Anladim canim kusura bakma bende bebis istiyosun sandim normalde kk da daha cok bebek bekleyen olunca insallah hakkinda hayirlisi olur canimErken olduğunu biliyorum canım kendimi rahatlatmak için yapmıştım sadece tek çizgi bekliyodm silik çıkınca paylaşmak istedim canm
Yok kuzum önemli değil sağol canm amin inşallahAnladim canim kusura bakma bende bebis istiyosun sandim normalde kk da daha cok bebek bekleyen olunca insallah hakkinda hayirlisi olur canim
İnşallah buraya yazın olur mu sonucunuzu çünkü bura insanlara umut oluyo .Bende kendimi rahatlatmak için yapmıştım sadece tek çizgi bekliyodm silik çıkınca afalladım beklemiyordum zaten paylaşmak istedim canm. İnşallah güzel haberler alırsın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?