• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
Bata 10 gün var Bi kaç belirti den şüphelenip test yaptm. Düşüncelerinizi almak istiyorum

Eklentiler

• IMG_20191122_223519.jpg
    IMG_20191122_223519.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_20191122_222509.jpg
    IMG_20191122_222509.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20191122_222421.jpg
    IMG_20191122_222421.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 119
Ilk fotoda belli oluyo digerlerinde göremedim canim ilk dakikalarda ciktiysa hamile olma ihtimalin var tabi ama daha cok erken hakkinda hayirlisi olsun

Cok erken test icin adetin 1 gun gectiginde yap hemen canm insallah guzel haberle gelirsin ama 1. Foto silikte olsa var digerleri yok dedigimiz gibi erken

Benim kuzum anne mi olacakmış görüyorum Balım görüyorum var hayırlısı olsun inşallah hakkında 🤲🥰😘🙏

Ilk fotoda belli oluyo digerlerinde göremedim canim ilk dakikalarda ciktiysa hamile olma ihtimalin var tabi ama daha cok erken hakkinda hayirlisi olsun
10 dk içinde çıktı canm hayırlısı bakalım tekrarlıcam pazartesi günü

Cok erken test icin adetin 1 gun gectiginde yap hemen canm insallah guzel haberle gelirsin ama 1. Foto silikte olsa var digerleri yok dedigimiz gibi erken
Erken olduğunu biliyorum canım kendimi rahatlatmak için yapmıştım sadece tek çizgi bekliyodm silik çıkınca paylaşmak istedim canm

Daha erken canım ama inşallah hamilesindir benimde günüme 6 gün var korkuyorum test yapmaya
Bende kendimi rahatlatmak için yapmıştım sadece tek çizgi bekliyodm silik çıkınca afalladım beklemiyordum zaten paylaşmak istedim canm. İnşallah güzel haberler alırsın canm

Erken olduğunu biliyorum canım kendimi rahatlatmak için yapmıştım sadece tek çizgi bekliyodm silik çıkınca paylaşmak istedim canm
Anladim canim kusura bakma bende bebis istiyosun sandim normalde kk da daha cok bebek bekleyen olunca insallah hakkinda hayirlisi olur canim

Bende kendimi rahatlatmak için yapmıştım sadece tek çizgi bekliyodm silik çıkınca afalladım beklemiyordum zaten paylaşmak istedim canm. İnşallah güzel haberler alırsın canm
İnşallah buraya yazın olur mu sonucunuzu çünkü bura insanlara umut oluyo .

Back