Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler hamilesiniz cunki cok hafif degil cixgi belli oluyor iki gun once komwumda boyle idi artik daha belirlendi iki haftalikArkadaşlar emin olamadım bir bakar mısınız?
Ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden güzel dilekleriniz için Rabbim isteyen herkese versinTebrikler hamilesiniz cunki cok hafif degil cixgi belli oluyor iki gun once komwumda boyle idi artik daha belirlendi iki haftalik
Gebe hayirli ugurlu saglikli olsun inwallah wu ramazan ayinda amin
İnşallahVar sanirsam gözüküyor ikinci cizgi
Amin yine bir wey olursa hamileliyinizi oyrenirseniz eminlikle bizede mujde verirsiniz tebrikler canim benimAy çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden güzel dilekleriniz için Rabbim isteyen herkese versin![]()
Tabiki çok teşekkür ederim ❣Amin yine bir wey olursa hamileliyinisi oyrenirseniz eminlikle bizede mujde verirsiniz tebrikler canim benim ♥
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun canim insallah banada nasip olur cift cizgi isteyen herkezede tabi![]()
Insallah adetin gecikmismiydiAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Hayır 1 gün varInsallah adetin gecikmismiydi
HimmHayır 1 gün var
TamamHimmgit kan testi yap canim
Ay inşallah çok teşekkür ederimEvet,hamilesin galiba sanırımiçinde pıt pıt atan minik bi kalbin var
Çok teşekkür ederim ❤Var canm hayırlı olsun ❤
Tebrik ederim inşallah bizede nasip olur.Hamilelik belirtilerınız varmıydı?Arkadaşlar emin olamadım bir bakar mısınız?
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Belirtilerim çok sık idrara çıkmak ve göğüs uçlarıma dokunduğumda çok hafif sızılardı bata son 3 gün kala da kasıklarımda batmalar oldu ☺Tebrik ederim inşallah bizede nasip olur.Hamilelik belirtilerınız varmıydı?