Testime bakar mısınız lütfen

5 yaşında bir oğlum var hemen arkasından hiç korunmadim ben bir tane daha olsun dedim ama malesef 2 düşüğüm oldu 4 yıldır deniyoruz

Benim olursa ilk gebeliğim olacak 1 senedir deniyoruz Allah hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah ben bu ay 13. Günümde yumurtladim 10 gundurde ara ara ovu yapıyorum kasık batmalarim özellikle sağ kısmımda iğne batması gibi belirtilerim var buda son yaptığım ovulasyon testim adete 3 gün kala yumurtlama olmam imkansız sanırım

Eklentiler

• IMG_20210208_161634.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 36
İnanın hormonlarımız o kadar değişkenlik gösteriyor ki herşey olabiliyor
Rabbim hayırlı Olan neyse onu nasip etsin

Test yapmadın mi? Hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah
Kan testi yaptım fakat negatif çıktı Bu kadar net şekilde pozitif olup sonradan negatif çıkması çok üzdü beni göğüs uçlarım bile koyulaştı halâ adet olmadım.Hastanede 13:30 da verdim kanı 16:30 da çıkacak dediler 16,30 da gidince makina bozuk 17.30 da gelin dediler gidince negatif sonucunu aldım

Makinede bir sıkıntı olmasın test baya koyuydu çünki üzüldüm. Peki adetin hep geçermi yoksa nadirmi böyle geçmesi? 2 gün daha bekle olmadı yeniden testi tekrarla canım

Makinede bir sıkıntı olmasın test baya koyuydu çünki üzüldüm. Peki adetin hep geçermi yoksa nadirmi böyle geçmesi? 2 gün daha bekle olmadı yeniden testi tekrarla canım
hayır hiç geçmezdi böyle bende çok üzüldüm o koyu çizgiyi görünce baya umutlanmıştım çünkü
Erken olduğu için Testin böyle çıkma ihtimali var mı peki ?

hayır hiç geçmezdi böyle bende çok üzüldüm o koyu çizgiyi görünce baya umutlanmıştım çünkü
Erken olduğu için Testin böyle çıkma ihtimali var mı peki ?
Etken değilki geçmiş 2 gün normalde çıkması lazımdı. Ayrıca teste balinada epey koyu. Testi tekrarla mutlaka

Makina bozuk olduğu için yanlış çıkmış olabilir mi ? Çünkü makina bozuk bahanesiyle 4 saat test sonucu beklettiler bana
Her şey Ola bilir fakat boş yere umutlanmanı da istemem açıkçası. Her koşulda adet olmadığın için testi tekrarlamanda fayda var. İdrar testi dene en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…