- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Bugün yaptığım gebelik testiydi ovu testim yine piktiMerhaba acab regliniz geçtimi benim reglime 3 gün var yaptığım ovu testleri pik ama bugün yaptığım test negatif
Merhaba 2 gün geçti reglim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.Be kadar süredir deniyorsunuzMerhaba acab regliniz geçtimi benim reglime 3 gün var yaptığım ovu testleri pik ama bugün yaptığım test negatif
Benim olursa ilk gebeliğim olacak 1 senedir deniyoruz5 yaşında bir oğlum var hemen arkasından hiç korunmadim ben bir tane daha olsun dedim ama malesef 2 düşüğüm oldu 4 yıldır deniyoruz
İnşallah ben bu ay 13. Günümde yumurtladim 10 gundurde ara ara ovu yapıyorum kasık batmalarim özellikle sağ kısmımda iğne batması gibi belirtilerim var buda son yaptığım ovulasyon testim adete 3 gün kala yumurtlama olmam imkansız sanırımBenim olursa ilk gebeliğim olacak 1 senedir deniyoruzAllah hepimize nasip etsin inşallah
İnanın hormonlarımız o kadar değişkenlik gösteriyor ki herşey olabiliyorİnşallah ben bu ay 13. Günümde yumurtladim 10 gundurde ara ara ovu yapıyorum kasık batmalarim özellikle sağ kısmımda iğne batması gibi belirtilerim var buda son yaptığım ovulasyon testim adete 3 gün kala yumurtlama olmam imkansız sanırım
Aminn inşallah yinede çok teşekkür ederimİnanın hormonlarımız o kadar değişkenlik gösteriyor ki herşey olabiliyor
Rabbim hayırlı Olan neyse onu nasip etsin
Kan verdim sonuç bekliyorum canımHadikalkgelbulbirbahane başka test yaptınızmı ?
Test yapmadın mi? Hayırlı güzel sonuçların olsun inşallahKan verdim sonuç bekliyorum canım
Kan testi yaptım fakat negatif çıktıTest yapmadın mi? Hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah
Makinede bir sıkıntı olmasın test baya koyuydu çünki üzüldüm. Peki adetin hep geçermi yoksa nadirmi böyle geçmesi? 2 gün daha bekle olmadı yeniden testi tekrarla canımKan testi yaptım fakat negatif çıktıBu kadar net şekilde pozitif olup sonradan negatif çıkması çok üzdü beni göğüs uçlarım bile koyulaştı halâ adet olmadım.Hastanede 13:30 da verdim kanı 16:30 da çıkacak dediler 16,30 da gidince makina bozuk 17.30 da gelin dediler gidince negatif sonucunu aldım
hayır hiç geçmezdi böyle bende çok üzüldüm o koyu çizgiyi görünce baya umutlanmıştım çünküMakinede bir sıkıntı olmasın test baya koyuydu çünki üzüldüm. Peki adetin hep geçermi yoksa nadirmi böyle geçmesi? 2 gün daha bekle olmadı yeniden testi tekrarla canım
kesinlikle öyle olduMutlaka koyulaşma takibi yapılmalı aslında idrarda. Kan vermek çok büyük hüsran oluyor ya
Etken değilki geçmiş 2 gün normalde çıkması lazımdı. Ayrıca teste balinada epey koyu. Testi tekrarla mutlakahayır hiç geçmezdi böyle bende çok üzüldüm o koyu çizgiyi görünce baya umutlanmıştım çünkü
Erken olduğu için Testin böyle çıkma ihtimali var mı peki ?
0.1 çıktı değerimDeğer kaç çıkmış ki ?
Makina bozuk olduğu için yanlış çıkmış olabilir mi ? Çünkü makina bozuk bahanesiyle 4 saat test sonucu beklettiler banaEtken değilki geçmiş 2 gün normalde çıkması lazımdı. Ayrıca teste balinada epey koyu. Testi tekrarla mutlaka
Her şey Ola bilir fakat boş yere umutlanmanı da istemem açıkçası. Her koşulda adet olmadığın için testi tekrarlamanda fayda var. İdrar testi dene en azından.Makina bozuk olduğu için yanlış çıkmış olabilir mi ? Çünkü makina bozuk bahanesiyle 4 saat test sonucu beklettiler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?