- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 963
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Tamam çok teşekkürlerHer şey Ola bilir fakat boş yere umutlanmanı da istemem açıkçası. Her koşulda adet olmadığın için testi tekrarlamanda fayda var. İdrar testi dene en azından.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çok teşekkürlerHer şey Ola bilir fakat boş yere umutlanmanı da istemem açıkçası. Her koşulda adet olmadığın için testi tekrarlamanda fayda var. İdrar testi dene en azından.
Sonucunuz ne oldu?Kızlar halâ adet olmadımadet gecikmemin 2. Gününde idrar testi vermiştim pozitifti
Hemen sabahı kan vermiştim negatifti
Bugün adetimin gecikmesinin 6. Günü ve adet belirtisi 0 aşırı mide bulantım var![]()
Bende adetime 3 gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim gebeliği miİnşallah ben bu ay 13. Günümde yumurtladim 10 gundurde ara ara ovu yapıyorum kasık batmalarim özellikle sağ kısmımda iğne batması gibi belirtilerim var buda son yaptığım ovulasyon testim adete 3 gün kala yumurtlama olmam imkansız sanırım
Merhaba bugün 10. Günüm hala adet olmadım hiç bir adet belirtisi yok Sadece arada bir ya sağ ya sol kasığıma sancı giriyor birde belim bazen adet olacak gibi ağırıp geçiyorSonucunuz ne oldu?
Sonucunuz nedirMerhaba bugün 10. Günüm hala adet olmadım hiç bir adet belirtisi yok Sadece arada bir ya sağ ya sol kasığıma sancı giriyor birde belim bazen adet olacak gibi ağırıp geçiyor![]()
Adetimin gecikmesinin 2. Günü test yaptım idrar testi pozitiftiSonucunuz nedir
Başka bi hastanenin acilinde test yaptırın 1 saatte çıkıyo inşallah hamilesinizdirAdetimin gecikmesinin 2. Günü test yaptım idrar testi pozitifti
Hemen sabahı kan verdim 0.1 çıktı ama etrafta Çalışanlardan makina bozuk diye bişeyler duydum 5 saat bekledim kan sonucunu
Bugün 10. Günüm hala adet olmadım
Neden tekrar kan veya idrar testi yapmıyorsun?Adetimin gecikmesinin 2. Günü test yaptım idrar testi pozitifti
Hemen sabahı kan verdim 0.1 çıktı ama etrafta Çalışanlardan makina bozuk diye bişeyler duydum 5 saat bekledim kan sonucunu
Bugün 10. Günüm hala adet olmadım
Negatif sonucunu görmekten korkuyorum o hayalkırıklığı çok kötü bişeyNeden tekrar kan veya idrar testi yapmıyorsun?
Ama günler olmuş varsada yoksada öğrenmek daha sağlıklı değilmi?Negatif sonucunu görmekten korkuyorum o hayalkırıklığı çok kötü bişey