- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 963
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Bu marka bana hiç güvenilir gelmiyor. Dogru yerde olmayabilir, dogru yerde ise kaymistir. Icini açıp bir de oyle foto yukler misiniz?Kızlar Adetim 2 gün gecikti.Az önce miratech markalı testi yaptım.10 dk içinde 2. Çizgi çıktı.Testim bu şekilde çizgi doğru yerde mi ? Yorumlar mısınız lütfen
Testi tekrarlamanızı öneririmKızlar Adetim 2 gün gecikti.Az önce miratech markalı testi yaptım.10 dk içinde 2. Çizgi çıktı.Testim bu şekilde çizgi doğru yerde mi ? Yorumlar mısınız lütfen
İçini açıp çektim şimdi nasıl duruyor sizceBu marka bana hiç güvenilir gelmiyor. Dogru yerde olmayabilir, dogru yerde ise kaymistir. Icini açıp bir de oyle foto yukler misiniz?
Kuruma cizgisi gibi bence bu. Idrar damlattiginiz yere iki damla su damlatir misiniz? Silinecek mi bakalım. Silinirse kuruma cizgisidir.İçini açıp çektim şimdi nasıl duruyor sizce
Damlattım hala aynı çizgiKuruma cizgisi gibi bence bu. Idrar damlattiginiz yere iki damla su damlatir misiniz? Silinecek mi bakalım. Silinirse kuruma cizgisidir.
Insallah kuruma degildir. Ben bu test markasina hiç guvenmiyorum. Insallah bebek vardir.Damlattım hala aynı çizgi
Yanılttı mı sizi daha önce pekiInsallah kuruma degildir. Ben bu test markasina hiç guvenmiyorum. Insallah bebek vardir.
Benim de boyle dalgali dalgali bir cizgi cikmisti. Gece acile gittik. Kaç ayri hastane gezdik megerse kan testi yapan yokmus. Sabahına adet oldum. O yuzden hiç ama hiç sevmem miratech markasini.Yanılttı mı sizi daha önce peki
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBenim de boyle dalgali dalgali bir cizgi cikmisti. Gece acile gittik. Kaç ayri hastane gezdik megerse kan testi yapan yokmus. Sabahına adet oldum. O yuzden hiç ama hiç sevmem miratech markasini.
Çizgi 10 dk geçtikten sonra böyle netleştiBeni bu test hiç yanıltmadı. Bazı markalarda çizgi daha aşağıda oluyor,buda öyle. Ayrıca baya pembe çıkmış,kuruma çizgisi olsa gri olurdu. Aklına takılıyorsa başka marka da dene yada direk kan ver
Yarın bir daha deneyecem farklı markaylaVar gibi ikinci çizgi çıkmış ama yeri Çizginin çok aşıhıda sanki. umarım vardır test varsa elinizde tekrar deneyin..
Gayet pozitif bir test. İnşallah vardır,Rabbim umutlarını boşa çıkarmasınÇizgi 10 dk geçtikten sonra böyle netleşti
Ay çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Yarın farklı bir markanın testini de deneyeyim en iyisiGayet pozitif bir test. İnşallah vardır,Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın
Bence bebek var hayırlı olsunYarın bir daha deneyecem farklı markayla
Çok teşekkür ederim dua edin lütfen
İnşallah hayırlı olurBence bebek var hayırlı olsun
belirtileriniz nelerdi
Merhaba acab regliniz geçtimi benim reglime 3 gün var yaptığım ovu testleri pik ama bugün yaptığım test negatifİnşallah hayırlı olurmidem hep ağzımda gibi kaç gündür.2 günlük gecikmem var.Geceleri ateş basıyor resmen idrar bir anda bastırıyor.Bir de canım aşırı turşu çekmişti bir iki kere ondan dolayı şüphelendim.Umarım yanıltmaz beni belirtilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?