Telaş yapma canım lekelenme gibi mi oldu kanaman ve ne zaman doktora gideceksin.Bende dün yine test verdim 1140 çıktı yarın bende doktora gidicem kanamam oldu biraz stresliyim telaşlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telaş yapma canım lekelenme gibi mi oldu kanaman ve ne zaman doktora gideceksin.Bende dün yine test verdim 1140 çıktı yarın bende doktora gidicem kanamam oldu biraz stresliyim telaşlıyım
Kese de bebeği gördünüz müEvet canım gördük 5 hafta 4 gunlukmus ayın 19 da kalp atışını duymak için gitcez nasip olursa hayirlisiyla![]()
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinEvet canım gördük 5 hafta 4 gunlukmus ayın 19 da kalp atışını duymak için gitcez nasip olursa hayirlisiyla![]()
Cuma günü akşam minik bir leke gelmişti dün sabah 3 parça pıhtı şeklinde geldi sonrası lekeyle devam etti acil doktoru kadın doğum hocasını aradı muayene için geldi sağolsun doktor HCG güzel yükselmiş ama kese görünmüyor dedi yarın sabah randevum var 9 da gidicem kendi doktoruma inşallah bir sıkıntı çıkmaz son betan kaç çıktı peki senin dış gebelik olabilir dedi dün doktor bana ya da düşükTelaş yapma canım lekelenme gibi mi oldu kanaman ve ne zaman doktora gideceksin.
Canım ins sağlıkla kucağımıza alırız bebeislerimizi benim son değerim 1425 cikdi zaten dünde keseyi gördük doktoruma sordum bundan sonra ultroson ile takip edeceğiz dedi kan vermeme gerek yokmuş artık 2 katı artisda olmuş iyi güzel herşey dedi.hersey gönlünüzce çok güzel olsun kuzumCuma günü akşam minik bir leke gelmişti dün sabah 3 parça pıhtı şeklinde geldi sonrası lekeyle devam etti acil doktoru kadın doğum hocasını aradı muayene için geldi sağolsun doktor HCG güzel yükselmiş ama kese görünmüyor dedi yarın sabah randevum var 9 da gidicem kendi doktoruma inşallah bir sıkıntı çıkmaz son betan kaç çıktı peki senin dış gebelik olabilir dedi dün doktor bana ya da düşük
Peki ilk öğrendiğimde HCG kacdi sonradan kaç kaç yükseldi canım ?Cuma günü akşam minik bir leke gelmişti dün sabah 3 parça pıhtı şeklinde geldi sonrası lekeyle devam etti acil doktoru kadın doğum hocasını aradı muayene için geldi sağolsun doktor HCG güzel yükselmiş ama kese görünmüyor dedi yarın sabah randevum var 9 da gidicem kendi doktoruma inşallah bir sıkıntı çıkmaz son betan kaç çıktı peki senin dış gebelik olabilir dedi dün doktor bana ya da düşük
Amin canım isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin![]()
Yok canım kese de bebeği görmedik sadece keseyi gördükKese de bebeği gördünüz mü
Karından ultrason ile mi baktıYok canım kese de bebeği görmedik sadece keseyi gördük
Bugün gittim sabah kesen göründü karından ultrasonda 4 buçuk haftalık düşük tehlike var progestan verdi 2 hafta sonra gidicemPeki ilk öğrendiğimde HCG kacdi sonradan kaç kaç yükseldi canım ?
İlk 133 daha sonra 489 daha sonra 1140 bugün 2600 hep iki gün arayla yapılmış testler bunlarPeki ilk öğrendiğimde HCG kacdi sonradan kaç kaç yükseldi canım ?
Aminn Allah hayırla doğurmak büyütmek nasip etsinCanım ins sağlıkla kucağımıza alırız bebeislerimizi benim son değerim 1425 cikdi zaten dünde keseyi gördük doktoruma sordum bundan sonra ultroson ile takip edeceğiz dedi kan vermeme gerek yokmuş artık 2 katı artisda olmuş iyi güzel herşey dedi.hersey gönlünüzce çok güzel olsun kuzum
Evet canım karından ultroson ile baktıKarından ultrason ile mi baktı