Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar mısınız lütfen var mı yok mu
- Konu Sahibi Tuuubii
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Evet var ben gördümBenim testimede bakar mısınız adetime 6 gün var akşamdan erken gebelik testi yaptım doktorum yumurtlamamın olduğunu söyledi progesteron 14.18 çıktı benim hayali çizgim mi gören var mı acaba
Sence gebelik var mıdır daha önce kimyasal gebelik geçirdim şimdi çok umutlanmak istemiyorum ama bende var olduğunu düşünüyorumEvet var ben gördüm
- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- 18
Hadi hayırlı haberler al inşallahEvet perşembe keseyi görmeye çağırdı doktor
Var görünüyor ama çok silik. bir kaç gün sonra tekrar edin testiSence gebelik var mıdır daha önce kimyasal gebelik geçirdim şimdi çok umutlanmak istemiyorum ama bende var olduğunu düşünüyorum
Amin Allah hiç birimize aratmasınHadi hayırlı haberler al inşallah
Adet olmazsam tekrardan yaparım o zamanVar görünüyor ama çok silik. bir kaç gün sonra tekrar edin testi
Aynen şuan kaç gün varAdet olmazsam tekrardan yaparım o zaman
- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- 18
Amin Allah hiç birimize aratmasın
Amin canımAmin Allah hiç birimize aratmasın
Şuan 5 gün var yani Ekim 5 te regl olmuştum en son 3 4 Kasım gibi olmam gerekiyorAynen şuan kaç gün var
Aynen iki gün geçsin bir daha yapabilirsin bey adeti bekleyebilirsinŞuan 5 gün var yani Ekim 5 te regl olmuştum en son 3 4 Kasım gibi olmam gerekiyor
Biraz önce yaptım böyle çıktı galiba bebiş varAynen iki gün geçsin bir daha yapabilirsin bey adeti bekleyebilirsin
Eklentiler
Evet canım koyulaşmış gözün aydınBiraz önce yaptım böyle çıktı galiba bebiş var
İnşallah doğrudurEvet canım koyulaşmış gözün aydın
merhaba sonuç ne oldu acaba aynısını yaşadımMerhaba benim dört beş gün var reglime döngüm değiştiği için emin olamıyorum. Kaç gün olduğuna tam dayanamadım test yaptım erken gebelik testi. İki üç dakika içinde bu çizgi belirdi silik ama dikkatli bakınca görünüyor daha önce ki testlerimde hiç olmamıştı önceki aylarda. Kimyasal mıdır ki
Hamileyim ben şuanmerhaba sonuç ne oldu acaba aynısını yaşadım
Hamileyim ben şuan
Eklentiler
Koyu olan en son yaptığınız mı bence kan verebilirsiniz tabi kendiniz bilirsiniz. Bekleyedebilirsiniz adet gecikmesiniçok sevindim sizin adınıza bunlarda benim iki gün arayla yaptığım testler sizce reglime bir gün kaldı ve regl olacakmış gibi hissediyorum sizce kan vermek için erken mi