• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim testimede bakar mısınız adetime 6 gün var akşamdan erken gebelik testi yaptım doktorum yumurtlamamın olduğunu söyledi progesteron 14.18 çıktı benim hayali çizgim mi gören var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20221030_000002.jpg
    IMG_20221030_000002.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 151
Benim testimede bakar mısınız adetime 6 gün var akşamdan erken gebelik testi yaptım doktorum yumurtlamamın olduğunu söyledi progesteron 14.18 çıktı benim hayali çizgim mi gören var mı acaba
Evet var ben gördüm 🙄

Merhaba benim dört beş gün var reglime döngüm değiştiği için emin olamıyorum. Kaç gün olduğuna tam dayanamadım test yaptım erken gebelik testi. İki üç dakika içinde bu çizgi belirdi silik ama dikkatli bakınca görünüyor daha önce ki testlerimde hiç olmamıştı önceki aylarda. Kimyasal mıdır ki 😞😞
merhaba sonuç ne oldu acaba aynısını yaşadım

çok sevindim sizin adınıza☺️ bunlarda benim iki gün arayla yaptığım testler sizce reglime bir gün kaldı ve regl olacakmış gibi hissediyorum sizce kan vermek için erken mi😘

çok sevindim sizin adınıza☺️ bunlarda benim iki gün arayla yaptığım testler sizce reglime bir gün kaldı ve regl olacakmış gibi hissediyorum sizce kan vermek için erken mi😘
Koyu olan en son yaptığınız mı bence kan verebilirsiniz tabi kendiniz bilirsiniz. Bekleyedebilirsiniz adet gecikmesini

Back