evet koyu olan en son yaptığım yarın tekrar yapacağım yine silik çıkarsa kan vereceğim hayirlisi insallahKoyu olan en son yaptığınız mı bence kan verebilirsiniz tabi kendiniz bilirsiniz. Bekleyedebilirsiniz adet gecikmesini
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar mısınız lütfen var mı yok mu
- Konu Sahibi Tuuubii
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2022
- 6
- 1
- 1
- 25
- 8 Ekim 2022
- 6
- 1
- 1
- 25
Ben göremedimSizcee varmiiii
Testi tekrarlayın bozuk gibi ilk beş dakika da çıkan çizgiler değerlendirilirKızlar merhaba biri öğlen biri akşam yapılmış iki testim var. İkiside bir kaç saat sonra bu şekilde oldu. Sizce gebelik var mi ?Eki Görüntüle 3155759 Eki Görüntüle 3155760
- 2 Eylül 2018
- 104
- 40
- 98
- 28
Çizgi var evetEki Görüntüle 3152749 banada yardım edermisiniz varmı yokmu 1 hafta geçti adetimi
Norml test var elimde regle üç gün var yapsam bende çıkar mı acabaHamileyim ben şuan
Çizgi var evet
Sabah ilk idrarınızla yapabilirsiniz yada gecikme bekleyebilirsiniz. Ben de çıkmıştı.Norml test var elimde regle üç gün var yapsam bende çıkar mı acaba
Akinti vs yaşadınız mı benim bu ay hiç bitmeyen akıntım oldu sarı gibi su gibi falan bikac gün kasik ağrısı yasadm su an ggs uçlarım da hassas brz bunları yaşadınız mı özellikle akıntı çok kafama takıldı hc bitmedi cunkuSabah ilk idrarınızla yapabilirsiniz yada gecikme bekleyebilirsiniz. Ben de çıkmıştı.
Yaşadım akıntı ama az kişiden kişiye değişebilirAkinti vs yaşadınız mı benim bu ay hiç bitmeyen akıntım oldu sarı gibi su gibi falan bikac gün kasik ağrısı yasadm su an ggs uçlarım da hassas brz bunları yaşadınız mı özellikle akıntı çok kafama takıldı hc bitmedi cunku
- 2 Eylül 2018
- 104
- 40
- 98
- 28
Ben reglden 5 gün önce kaset test yapmıştım hemde ucuz olanlarından çift çizgiyi görmüştüm herkes şaşırmıştı kızıma hamileymişim olabilirNorml test var elimde regle üç gün var yapsam bende çıkar mı acaba
Bu ay akıntım coktu şu an azaldı ve batma oluyor özel bölge de ggslermde sanki byudu ve hassas biraz bu belirtiler oldu mu sizde acaba iki gün kalıyor reglime ama kendimi tutuyorum hayal kırıklığı yaşamamak adinaBen reglden 5 gün önce kaset test yapmıştım hemde ucuz olanlarından çift çizgiyi görmüştüm herkes şaşırmıştı kızıma hamileymişim olabilir
Varsa çıkacaktır test de silik de olsa.Bu ay akıntım coktu şu an azaldı ve batma oluyor özel bölge de ggslermde sanki byudu ve hassas biraz bu belirtiler oldu mu sizde acaba iki gün kalıyor reglime ama kendimi tutuyorum hayal kırıklığı yaşamamak adina
Ama siz yine de regly gecikmesini bekleyin isterseniz.Varsa çıkacaktır test de silik de olsa.
- 2 Eylül 2018
- 104
- 40
- 98
- 28
Ben sadece sık sık idrara sıkışıyormuşum gibi hissediyordum tabi herkesin belirtileri farklı olabilir arkadaşım mesela sadece hep aşerdi betaya göre üç haftalık hamileykenBu ay akıntım coktu şu an azaldı ve batma oluyor özel bölge de ggslermde sanki byudu ve hassas biraz bu belirtiler oldu mu sizde acaba iki gün kalıyor reglime ama kendimi tutuyorum hayal kırıklığı yaşamamak adina
Merhaba canım bende pazartesi akşam test yaptım pozitif cikdi salı kanda 552.45 cuma ise 1425 cikdi pazartesi görünür dedi doktor yarın 11.30 da randevum var senin nasıl kan değerlerinBiraz önce yaptım böyle çıktı galiba bebiş var
Bende dün yine test verdim 1140 çıktı yarın bende doktora gidicem kanamam oldu biraz stresliyim telaşlıyımMerhaba canım bende pazartesi akşam test yaptım pozitif cikdi salı kanda 552.45 cuma ise 1425 cikdi pazartesi görünür dedi doktor yarın 11.30 da randevum var senin nasıl kan değerlerin
Doktor ne dedi kesen göründü müMerhaba canım bende pazartesi akşam test yaptım pozitif cikdi salı kanda 552.45 cuma ise 1425 cikdi pazartesi görünür dedi doktor yarın 11.30 da randevum var senin nasıl kan değerlerin
Evet canım gördük 5 hafta 4 gunlukmus ayın 19 da kalp atışını duymak için gitcez nasip olursa hayirlisiylaDoktor ne dedi kesen göründü mü