• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcee varmiiii

Eklentiler

• 16673242277838590241867580509916.jpg
    16673242277838590241867580509916.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar merhaba biri öğlen biri akşam yapılmış iki testim var. İkiside bir kaç saat sonra bu şekilde oldu. Sizce gebelik var mi ?
8445E3F9-3C12-4305-9F15-633D398BC97C.jpeg
D66ED38C-745F-4166-B38B-B2547869A1CD.jpeg

Sabah ilk idrarınızla yapabilirsiniz yada gecikme bekleyebilirsiniz. Ben de çıkmıştı.
Akinti vs yaşadınız mı benim bu ay hiç bitmeyen akıntım oldu sarı gibi su gibi falan bikac gün kasik ağrısı yasadm su an ggs uçlarım da hassas brz bunları yaşadınız mı özellikle akıntı çok kafama takıldı hc bitmedi cunku

Akinti vs yaşadınız mı benim bu ay hiç bitmeyen akıntım oldu sarı gibi su gibi falan bikac gün kasik ağrısı yasadm su an ggs uçlarım da hassas brz bunları yaşadınız mı özellikle akıntı çok kafama takıldı hc bitmedi cunku
Yaşadım akıntı ama az kişiden kişiye değişebilir

Ben reglden 5 gün önce kaset test yapmıştım hemde ucuz olanlarından çift çizgiyi görmüştüm herkes şaşırmıştı kızıma hamileymişim olabilir
Bu ay akıntım coktu şu an azaldı ve batma oluyor özel bölge de ggslermde sanki byudu ve hassas biraz bu belirtiler oldu mu sizde acaba iki gün kalıyor reglime ama kendimi tutuyorum hayal kırıklığı yaşamamak adina

Bu ay akıntım coktu şu an azaldı ve batma oluyor özel bölge de ggslermde sanki byudu ve hassas biraz bu belirtiler oldu mu sizde acaba iki gün kalıyor reglime ama kendimi tutuyorum hayal kırıklığı yaşamamak adina
Varsa çıkacaktır test de silik de olsa.

Ben sadece sık sık idrara sıkışıyormuşum gibi hissediyordum tabi herkesin belirtileri farklı olabilir arkadaşım mesela sadece hep aşerdi betaya göre üç haftalık hamileyken

Biraz önce yaptım böyle çıktı galiba bebiş var
Merhaba canım bende pazartesi akşam test yaptım pozitif cikdi salı kanda 552.45 cuma ise 1425 cikdi pazartesi görünür dedi doktor yarın 11.30 da randevum var senin nasıl kan değerlerin

Merhaba canım bende pazartesi akşam test yaptım pozitif cikdi salı kanda 552.45 cuma ise 1425 cikdi pazartesi görünür dedi doktor yarın 11.30 da randevum var senin nasıl kan değerlerin
Bende dün yine test verdim 1140 çıktı yarın bende doktora gidicem kanamam oldu biraz stresliyim telaşlıyım

Back