newbella Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2024 39 7 1 31 Cumartesi 12:34 Konu Sahibi Konu Sahibi newbella #1 Kızlar selam. Reglim üç gün gecikti. Dün yaptığım test bu şekilde çıktı ama ilk 15 dk içinde çıkmadı tabi. Baya zaman sonra gördüm. Sizce kuruma çizgisi mi? Eklentiler IMG_3598.webp 19 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar selam. Reglim üç gün gecikti. Dün yaptığım test bu şekilde çıktı ama ilk 15 dk içinde çıkmadı tabi. Baya zaman sonra gördüm. Sizce kuruma çizgisi mi?
D dillaa Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 207 18 18 25 Cumartesi 13:01 Konu Sahibi Konu Sahibi newbella #2 Canım o sarı kap gibi bir şeydin çıkarıp atsan fotoğrafı daha net bilgilendiririz
Vaalbara Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 3.387 5.768 78 Cumartesi 13:04 Konu Sahibi Konu Sahibi newbella #3 Kan versene direkt, geç çıkmış doğru olmayabilir ama dogruysa varsa kanda net görünür
newbella Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2024 39 7 1 31 Cumartesi 13:41 Konu Sahibi Konu Sahibi newbella #4 dillaa .!.: Canım o sarı kap gibi bir şeydin çıkarıp atsan fotoğrafı daha net bilgilendiririz Genişletmek için tıkla... Keşke çöpe atmasaydım ya
dillaa .!.: Canım o sarı kap gibi bir şeydin çıkarıp atsan fotoğrafı daha net bilgilendiririz Genişletmek için tıkla... Keşke çöpe atmasaydım ya
newbella Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2024 39 7 1 31 Cumartesi 13:41 Konu Sahibi Konu Sahibi newbella #5 Vaalbara .!.: Kan versene direkt, geç çıkmış doğru olmayabilir ama dogruysa varsa kanda net görünür Genişletmek için tıkla... Bir süre daha bekleyip kan vereceğim. Ama sonradan çıkıp gebe olan var mıdır acaba
Vaalbara .!.: Kan versene direkt, geç çıkmış doğru olmayabilir ama dogruysa varsa kanda net görünür Genişletmek için tıkla... Bir süre daha bekleyip kan vereceğim. Ama sonradan çıkıp gebe olan var mıdır acaba
D dillaa Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 207 18 18 25 Cumartesi 13:51 Konu Sahibi Konu Sahibi newbella #6 newbella .!.: Bir süre daha bekleyip kan vereceğim. Ama sonradan çıkıp gebe olan var mıdır acaba Genişletmek için tıkla... Belki sen dikkat etmemiş olabilirsin çıkmıştır markası ne testin
newbella .!.: Bir süre daha bekleyip kan vereceğim. Ama sonradan çıkıp gebe olan var mıdır acaba Genişletmek için tıkla... Belki sen dikkat etmemiş olabilirsin çıkmıştır markası ne testin
newbella Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2024 39 7 1 31 Cumartesi 13:53 Konu Sahibi Konu Sahibi newbella #7 dillaa .!.: Belki sen dikkat etmemiş olabilirsin çıkmıştır markası ne testin Genişletmek için tıkla... Markası yabancı bir marka yurtdışından aldım. O yüzden hakkında pek bir fikrim yok. Dikkatli baktım ama görememiştim çizgiyi ama belki de çıkmıştır
dillaa .!.: Belki sen dikkat etmemiş olabilirsin çıkmıştır markası ne testin Genişletmek için tıkla... Markası yabancı bir marka yurtdışından aldım. O yüzden hakkında pek bir fikrim yok. Dikkatli baktım ama görememiştim çizgiyi ama belki de çıkmıştır