inşaallah ya. teşekkürlerSilik çizgi var. Hamilesiniz sanırım. Hayırlı olsun
Rica ederim. Sağlıkla gelsininşaallah ya. teşekkürler
Regl öncesi genelde silik çıkar zaten. Tebrik ederim, sağlıkla gelsinkızlar lütfen bir testime bakın iki gün arayla yaptım reglime bir kaç gün kaldı sanki regl olacakmış gibi kasıklarıma hissiyat geliyor sizce hamile miyimEki Görüntüle 3154122
aminRica ederim. Sağlıkla gelsin
Regl öncesi genelde silik çıkar zaten. Tebrik ederim, sağlıkla gelsin
çok sevindimRegl öncesi genelde silik çıkar zaten. Tebrik ederim, sağlıkla gelsin
inşaallah ya. teşekkürler
Bu arada belirtileriniz nedirkızlar lütfen bir testime bakın iki gün arayla yaptım reglime bir kaç gün kaldı sanki regl olacakmış gibi kasıklarıma hissiyat geliyor sizce hamile miyimEki Görüntüle 3154122
sadece meme hassasiyeti varBu arada belirtileriniz nedir
Anladım. Reglinize kadar var pekisadece meme hassasiyeti var
en son 3 ekim de oldum. iki gün öne geliyor benim yani yarın olmam lazımAnladım. Reglinize kadar var peki
Anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Darısı tüm isteyenlerin başınaen son 3 ekim de oldum. iki gün öne geliyor benim yani yarın olmam lazım
amin inşallahAnlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına
Merhaba canım benimde çatlatma iğnesi 13gunu erken gebelik testim böyle çıktı da?Silik çizgi var. Hamilesiniz sanırım. Hayırlı olsun
Merhaba canım benimde çatlatma iğnesi 13gunu erken gebelik testim böyle çıktı da?
MerhabaMerhaba canım benimde çatlatma iğnesi 13gunu erken gebelik testim böyle çıktı da?
Merhaba
Hayalet çizgi var gibi. Çizgiyi görüyorum
Merhaba
Böyle olup hamile olan arkadaşlarimiz var mı acaba ya
Bende görüyorum ama kan değeri önemli amaMerhaba