Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
testime bakar mısınız erken gebelik testi silik çizgi
Bu testlere guven olmuyor en garantisi kaset testler bosuna para vermeyin bi dünya. Alin bi tane kaset test onda ilk 5 dk da cikiyosa silik de olsa vardir
Eger bu erken testlerde de 5 dk icinde ciktiysa vardir ama kuruma cizgisi cok cikiyor bunlarda, insallah vardir bebek de saglikla alirsiniz kucaginiza hayirlisiyla
Eger bu erken testlerde de 5 dk icinde ciktiysa vardir ama kuruma cizgisi cok cikiyor bunlarda, insallah vardir bebek de saglikla alirsiniz kucaginiza hayirlisiyla
Merhaba kızlar ayrıntılar için şimdiden özür dilerim. 38 yaşındayım ve 4 senedir bebek bekliyoruz. Bir sürü doktora gittik herhangi bir sorun yok normal yoldan olur dediler. Düzenli bir adetim var. Sadece geçen ay (grip olduğum için ilaç kullanmıştım belki o yüzden ) adetim 5 gün gecikti. Hemen...
www.kadinlarkulubu.com
Buraya açtım ama inşallah yardım edebilecek birileri olur. Konunun üzerine yazdığım için kusura bakma ama içim içime sığmıyor.
Merhaba kızlar ayrıntılar için şimdiden özür dilerim. 38 yaşındayım ve 4 senedir bebek bekliyoruz. Bir sürü doktora gittik herhangi bir sorun yok normal yoldan olur dediler. Düzenli bir adetim var. Sadece geçen ay (grip olduğum için ilaç kullanmıştım belki o yüzden ) adetim 5 gün gecikti. Hemen...
www.kadinlarkulubu.com
Buraya açtım ama inşallah yardım edebilecek birileri olur. Konunun üzerine yazdığım için kusura bakma ama içim içime sığmıyor.
kızlar lütfen bir testime bakın iki gün arayla yaptım reglime bir kaç gün kaldı sanki regl olacakmış gibi kasıklarıma hissiyat geliyor sizce hamile miyimEki Görüntüle 3154122