Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kan testi yaptırdinmi yaptirdiysan sonucun ne çıktıAminnnn Allah razı olsun çok teşekkür ederimmm Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin, güzel haberlerimizi alıp sağlıkla kucağımiza alalım
Ta gözünüz aydın inşallah bizde bu haberi alırız dua edin bize deKizlar bu sabah doktora gitmeden beta HCG çıktı. Keseyi gördük.
Kan testini pazartesi verdim 1893 çıktı bugün keseyi gördügü için tekrar beta istemedi doktorYaa kan testi yaptırdinmi yaptirdiysan sonucun ne çıktı
Gebelik var yani ayyy hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKan testini pazartesi verdim 1893 çıktı bugün keseyi gördügü için tekrar beta istemedi doktor
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen, layıkıyla büyütecek herkesin bekleyişini hayra çıkarsın, hepimizle sağlıkla kavusalim bebeklerimize, isteyenin kucağıni boş birakmasin inşallahTa gözünüz aydın inşallah bizde bu haberi alırız dua edin bize de
Aminn çok teşekkür ederimGebelik var yani ayyy hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Ya rahatsız ediyorsam kusura bakma ama belirtilerin neydiAminn çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimm şöyle söyleyeyim 1 yıl boyunca planlı bir sekilde denedik olmadı. Benim çikolata kistim ve subseröz miyomum var. Bu yüzden doğal yoldan olacağına dair tüm umudumu kaybedip kendimi Eylül'de planladigim tüp bebeğe kanalize etmiştim. Bu ay yine yumurtlamaya yakın ilişkimiz oldu ama öyle çok da dikkat etmedik nasılsa olmuyor diye ve gerçekten beklemiyordum. Ve tam vazgeçtiğimde gördüm pozitif testi. Hala daha tam inanmış değilim doktor randevumu bekliyorum
Sağolun cok teşekkür ederim herhangi bir şey yapmadim. Bu ay hsg yaptıracaktim ve sonrasinda hayıt tohumunu detaylıca araştıracaktim. Bugün de bu haberi aldım. Herkesin süreci farklı işliyor. Birine iyi gelen bir baskasina iyi gelmeyebilir. Hayıt tohumu hakkında hep olumlu şeyler okudum ama yapmadıgim için herhangi bir fikrim ve deneyimim yok. Bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
Rabbim size de nasip etsin inşallah, bekleyişlerininiz hayra çıksın, sağlıkla kucağınıza alın her zaman iyi olanı düşünüp iyiyi cekin.Allahım bana da nasip eder inş biz üç senedir kist yüzünden deniyoruz olmuyor 0,66 ya düştü bekleye bekleye üstüne enfeksiyon geçirdim iki kez.Hayırlı olsun canım bana da dua et hamile duası kabul olur tüp bebeğe başladım ama sadece 4 yumurta var havuz yapacak doktor iki kez toplayacak yani inş tek seferde olumlu sonuç alırım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Sağlıkla kucağınıza alın inşallahRabbim size de nasip etsin inşallah, bekleyişlerininiz hayra çıksın, sağlıkla kucağınıza alın her zaman iyi olanı düşünüp iyiyi cekin.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez.” | Secde, 17
Bu ayet size de yol göstersin. İnşallah güzel haberlerinizi en kısa sürede alırsınız
Amin inşallah çok teşekkür ederimmÇok teşekkür ederim Allah razı olsun.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah