• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız elim ayagjm titriyor

Bu arada adet tarihine göre 5+1 ama ultrasona göre 5+5. Gelişim önden mi gidiyor? Bu iyi birşey mi,bilgisi olan var mı?

Yok estağfurullah ☺️ adet olacak gibi kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, hafif mide bulantısı,şeffaf akıntıda artış, geceleri sıcak basması, burun tıkanıklığı gibi belirtilerim vardı. 4 gün gecikince evde test yaptım. Ama herkesin hissetigi belirtiler farklı olabiyor.

Teşekkür ederimm ☺️ şöyle söyleyeyim 1 yıl boyunca planlı bir sekilde denedik olmadı. Benim çikolata kistim ve subseröz miyomum var. Bu yüzden doğal yoldan olacağına dair tüm umudumu kaybedip kendimi Eylül'de planladigim tüp bebeğe kanalize etmiştim. Bu ay yine yumurtlamaya yakın ilişkimiz oldu ama öyle çok da dikkat etmedik nasılsa olmuyor diye ve gerçekten beklemiyordum. Ve tam vazgeçtiğimde gördüm pozitif testi. Hala daha tam inanmış değilim doktor randevumu bekliyorum

Sağolun cok teşekkür ederim ☺️ herhangi bir şey yapmadim. Bu ay hsg yaptıracaktim ve sonrasinda hayıt tohumunu detaylıca araştıracaktim. Bugün de bu haberi aldım. Herkesin süreci farklı işliyor. Birine iyi gelen bir baskasina iyi gelmeyebilir. Hayıt tohumu hakkında hep olumlu şeyler okudum ama yapmadıgim için herhangi bir fikrim ve deneyimim yok. Bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem.

Allahım bana da nasip eder inş biz üç senedir kist yüzünden deniyoruz olmuyor 0,66 ya düştü bekleye bekleye üstüne enfeksiyon geçirdim iki kez.Hayırlı olsun canım bana da dua et hamile duası kabul olur tüp bebeğe başladım ama sadece 4 yumurta var havuz yapacak doktor iki kez toplayacak yani inş tek seferde olumlu sonuç alırım🙏🧿

Allahım bana da nasip eder inş biz üç senedir kist yüzünden deniyoruz olmuyor 0,66 ya düştü bekleye bekleye üstüne enfeksiyon geçirdim iki kez.Hayırlı olsun canım bana da dua et hamile duası kabul olur tüp bebeğe başladım ama sadece 4 yumurta var havuz yapacak doktor iki kez toplayacak yani inş tek seferde olumlu sonuç alırım🙏🧿
Rabbim size de nasip etsin inşallah, bekleyişlerininiz hayra çıksın, sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻 her zaman iyi olanı düşünüp iyiyi cekin.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez.” | Secde, 17
Bu ayet size de yol göstersin. İnşallah güzel haberlerinizi en kısa sürede alırsınız 🙏🏻

Rabbim size de nasip etsin inşallah, bekleyişlerininiz hayra çıksın, sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻 her zaman iyi olanı düşünüp iyiyi cekin.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez.” | Secde, 17
Bu ayet size de yol göstersin. İnşallah güzel haberlerinizi en kısa sürede alırsınız 🙏🏻
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🩷

Back