- 27 Aralık 2024
- 13
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi icedvanilla
-
sizinkine benziyor hatta bundan daha da silik, umarım yoktur planlı bir durum değil çünküBuda novacheck yalancı pozitif çıkarıyor inanma asla
benim regli geçmedi henüz geçerse kan testi yaptıracağım ama birçok kişide pembe silik görünüyor testlerde, gebelik durumu olsa biraz net görünmez miydiVar gibi görüyorum ama emin değilim benim de aynı şekilde çıkıyor silik reglimi 12 gün geçti
Valla ben 14 aydır planlamaya çalışıyorum bu ayda ilk defa adetim geçti gecikmenin 1. Günü yaptım bunu böyle çıktı sevinçten ölmek üzereyim bugün tekrar yaptım negatif maalesefsizinkine benziyor hatta bundan daha da silik, umarım yoktur planlı bir durum değil çünkü
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doğru zamanda gelir umarımValla ben 14 aydır planlamaya çalışıyorum bu ayda ilk defa adetim geçti gecikmenin 1. Günü yaptım bunu böyle çıktı sevinçten ölmek üzereyim bugün tekrar yaptım negatif maalesef
Sanmıyorum gebe olduğunuzu ama bekleyin adet gününüzü olmazsanız kan verin direkt hiç testlerle uğraşmayın son zamanlarda çok yaygın yanlış pozitif gösteren testler maalesefAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doğru zamanda gelir umarımben istemediğim için strese soktu maalesef
evet aslında az kaldı ama bekleyemedim burda çıkanları görünce denemek için yaptım çizgiyi görünce daha çok stres oldum. geciktiği gibi kan vereceğim zatenSanmıyorum gebe olduğunuzu ama bekleyin adet gününüzü olmazsanız kan verin direkt hiç testlerle uğraşmayın son zamanlarda çok yaygın yanlış pozitif gösteren testler maalesef
Var gibi görüyorum ama emin değilim benim de aynı şekilde çıkıyor silik reglimi 12 gün geçti
Kafam çok karıştı pazartesi doktor randevum.var bakalım ne çıkacak geç döllenme olabilir mi ki acababenim regli geçmedi henüz geçerse kan testi yaptıracağım ama birçok kişide pembe silik görünüyor testlerde, gebelik durumu olsa biraz net görünmez miydi
ben de pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bugün verecektim bekle dediler sizin gecikmiş aslında çıkması lazımdıKafam çok karıştı pazartesi doktor randevum.var bakalım ne çıkacak geç döllenme olabilir mi ki acaba
Pazartesi gidicem bakalım inşallah çıkar neden böyle oldu anlamadım hep silik çıkıyorben de pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bugün verecektim bekle dediler sizin gecikmiş aslında çıkması lazımdı
stres de geciktiriyor attığınız resim çok silik bilemedim ben de testler bir tuhafNormalde hiç şaşmaz reglim ilk defa bu ay bu kadar gecikme yaşadım 10 gecikmeyi bekledim belki olurum diye ama hiç olucakmisim gibi de değil kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?