Oglumu böyle ögrenmiştim ben degerim 55 çıkmıştı kan verin hayırlı olsun hamilesinizMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla ilerlerOglumu böyle ögrenmiştim ben degerim 55 çıkmıştı kan verin hayırlı olsun hamilesiniz
Bende kan vermek için bekliyorum biraz daha inşallah sağlıkla ilerlerBende boyle ogrenmistim 28 cikmisti erken gebelik testinde daha da net cikicak muhtemelen
Kanda çıkar kan veribMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Çok teşekkür ederimMuhtemelen hamilesinizkan testi verin inşallah pozitif çıkar
Hayırlı olsun bencede hamilesin belirtilerin nelerdi paylasabilirmisin acabaMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Bende bu şekilde öğrendim, ertesi günü verdiğimde 96’ydı beta değerimMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Teşekkür ederim. Belirti olarak karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti var. Bi de aşırı iştahsızlıkHayırlı olsun bencede hamilesin belirtilerin nelerdi paylasabilirmisin acaba
İnşallah benim de pozitiftirBende bu şekilde öğrendim, ertesi günü verdiğimde 96’ydı beta değerim
Kan testi verin istersenizİnşallah benim de pozitiftir
Ne güzel hayırlı olsun bizde yeni düşünmeye başladık:) testi ne zaman yaptınız yani iliskiden kaç gün sonra yapmış oldunuzMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Teşekkür ederim en kısa zamanda siz de yaşayın bu mutluluğu inşallah. Benim adetim düzensiz olduğu için tahmini bat gününden 2 gün önce yaptım. Daha önce de sürekli geciktiğim için beklemiyordum açıkçasıNe güzel hayırlı olsun bizde yeni düşünmeye başladık:) testi ne zaman yaptınız yani iliskiden kaç gün sonra yapmış oldunuz
KAN sabah verdim bekliyorum. Sizin ne çıktı sonuçBenimde sat 7 Mayıs idrar testim aynı sizinki gibi çıktı :) kan verdiniz mi sonuç ne çıktı ben az önce verdim sonuç bekliyorum,hayırlı olsun şimdiden :)
Negatif çıktı malesef çok üzgünümKAN sabah verdim bekliyorum. Sizin ne çıktı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?