- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
-
- Konu Sahibi kemik kadin
Allah ol der ve olur elhamdülillahBirşey söylemeyi unuttum bizim ikinci evliliğimiz ilk evliliklerimizden çocuklarımızda var buna rağmen sorun sorun yaşadık ama Allah’ın taktiri biraz da inanç ve çabayla başardık Şuan 7 aylık hamileyim
Doktorların ameliyatsız olmaz demesine rağmen ve bende pco çıkmasına rağmen oldu umudunu yitirme
Yitirmeyin kızlar umudunuzu Allah büyük
Folik asit tek başına kullanma diğer takviyelerin içinde var zaten.. çakşır kökü suyu gseng ben deve dikeni eşinde kullansın sadece sen değil , proxyfeman var bide erkekler için yani sadece sen takviye Alma eşinde içsin yesin Allah Emin’im en güzel en hayırlı zamanda verecektirRabbim kucağına almayı nasip etsinçakşır kökü suyu çörek otu kürünü yaptık en son , ondan önce aktardan içeriği zengin olan bir bal aldık, evde kendim zeytinyağına incir koydum onu tükettik hiçbiri etki etmedi, clife kullandım, provecia F , provecia M kullandım, hacemat yaptırdık , belime yakı yapıştırdım unuttuğum şeyler bile olabilir aklıma gelen bunlar kullandığım folik asitleri yazmıyorum bile
Eşimle birlikte kullanıyorum herşeyi tek ben almıyorum tabikiFolik asit tek başına kullanma diğer takviyelerin içinde var zaten.. çakşır kökü suyu gseng ben deve dikeni eşinde kullansın sadece sen değil , proxyfeman var bide erkekler için yani sadece sen takviye Alma eşinde içsin yesin Allah Emin’im en güzel en hayırlı zamanda verecektir
Kan testi yaptınızmı hamilemisiniz?Kızlar merhaba iki gün önce evde kaset test yaptım ve hafif bı dağılma çizgisi vardı idrar kurulmuştur diye dikkate almadım bu gün yine yaptım ve hafif silik bir çizgi vardı bu sefer bı çizgi olduğu anlaşılıyordu ışık tutunca daha da belli oluyor du bı saat önce çamaşırımda hafif kahve lekelenme oldu hatta camasirimi değiştirdim belki değildir diye oraya da hafif bulaşmıştı adetime 6 gün var kasıklarımda şu an yanma var arada bir çok nadir krapm giriyor 2 saniye sonra gidiyor yeni de tam rahim kısmında bı ağrı hissettim sol kasığıma daha yakın embriyo rahme tutunuyor olabilir mi hemen şimdi farkettim tekrar hafif kahvemsi bı akıntı geldi sizce gebelik olabilir mi testinin fotoğrafını da bırakıyorum aşağıya bakarsanız ne mutlu bana:))
Merhaba böğürtlen kökünün faydasını gördünüz mü acaba. Belki bana da bir umut olurEşimle birlikte kullanıyorum herşeyi tek ben almıyorum tabikibu ay böğürtlen kökü kürünü yapmayı düşünüyorum uzun zamandır aklımda bir türlü yapamadım eğer onunla da olmazsa sizin dediklerizi yaparım teşekkür ederim
Yapacağım ay hamile kaldım canımMerhaba böğürtlen kökünün faydasını gördünüz mü acaba. Belki bana da bir umut olur
Allah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYapacağım ay hamile kaldım canım
Hiçbir problem olmamasına rağmen 2 buçuk sene hamile kalamadım,famera ovitrelle iğne tedavisi bile oldum başarısız oldu ,en son sebepsiz İnterfilite tanısı konulmuştu sonra mucizem gerçekleşti bence benim problemim stresdi hamile kaldığım ay ben ev taşıdım hiç aklımı bebeğe vermedim onun için ilişki yapmadım ve sürpriz oldu tamamenAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsende problem var mıydı peki canım
Çok sevindim senin adına canım benimHiçbir problem olmamasına rağmen 2 buçuk sene hamile kalamadım,famera ovitrelle iğne tedavisi bile oldum başarısız oldu ,en son sebepsiz İnterfilite tanısı konulmuştu sonra mucizem gerçekleşti bence benim problemim stresdi hamile kaldığım ay ben ev taşıdım hiç aklımı bebeğe vermedim onun için ilişki yapmadım ve sürpriz oldu tamamen
Benim tanıdığım pcoslar hamile kaldı evet biraz zorlu ama hiç olmayacak diye birşey yok rabbim en yakın zaman da karnımızı doldursun ınsallahÇok sevindim senin adına canım benimbende maalesef pcos var yumurtam gelişmiyor. Çatlatma tedavisi oldum biri tuttu fakat hemen sonlandı. Kimyasal gebelik gerçekleşti bir yıldır henüz hiç hamile kalamadım bir sürü de tedavi gördüm nasip değilmiş canım
Öyle tabii. Vakti saati var tabii ki. Amiin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederimBenim tanıdığım pcoslar hamile kaldı evet biraz zorlu ama hiç olmayacak diye birşey yok rabbim en yakın zaman da karnımızı doldursun ınsallah