Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bişey göremedim cnmKızlar adetim 2 gün gecikti yumurtlama tarihimi bilmiyorum, prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 dk içinde böyle göründü adet olacakmışım gibi belirtilerim var test yanıltıyor olabilir mi?
Fotoğrafta çok belli olmuyor ama ince bir çizgi var canım rengini değiştirip yeniden attım ama belki belli olurBen bişey göremedim cnm
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimEvet ben gördüm cnm inşallah vardır gebelik
Kan ver canımKızlar adetim 2 gün gecikti yumurtlama tarihimi bilmiyorum, prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 dk içinde böyle göründü adet olacakmışım gibi belirtilerim var test yanıltıyor olabilir mi?
Hastanede çalışıyorum yarın da nöbetçiyim yarın mutlaka veririm canım teşekkür ederimKan ver canım![]()
Hayırlı olsun canım inşallah vardır bize de haber verHastanede çalışıyorum yarın da nöbetçiyim yarın mutlaka veririm canım teşekkür ederim![]()
Yapmadan önce baya da su falan içmiştim belki ilk idrarla yapsam daha da belli olurdu haklısınRica ederim ama sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur
Mutlaka veririm çok teşekkür ederim tekrarHayırlı olsun canım inşallah vardır bize de haber ver![]()
Hadi hayırlısı olsun inşallahYapmadan önce baya da su falan içmiştim belki ilk idrarla yapsam daha da belli olurdu haklısın
Aminn inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah
Aminn inşallah![]()