• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yardımm adete 5 gün

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
906
751
303
IMG_0676.webp
Adetime 5 gün var dün yaptım kuruma çizgisi gibi değildi kırmızı gölge gördüm prodoctor da böyle çıkardı gün be gün takip etmek gerek sanırım rahim filmi çekildim bu ay kanallarım açıktı ihtimal olabilir diye düşündüm

Eklentiler

• IMG_0691.webp
    IMG_0691.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 28
Eki Görüntüle 3583927 Adetime 5 gün var dün yaptım kuruma çizgisi gibi değildi kırmızı gölge gördüm prodoctor da böyle çıkardı gün be gün takip etmek gerek sanırım rahim filmi çekildim bu ay kanallarım açıktı ihtimal olabilir diye düşündüm
İlk resimde hiçbişey göremedim ama evet alttakinde görünüyor, bende oğlumu 6 gün kal öğrendim. Umarım sizinde öyle olur

Eki Görüntüle 3583927 Adetime 5 gün var dün yaptım kuruma çizgisi gibi değildi kırmızı gölge gördüm prodoctor da böyle çıkardı gün be gün takip etmek gerek sanırım rahim filmi çekildim bu ay kanallarım açıktı ihtimal olabilir diye düşündüm
Productor geçen ay yaniltti beni 3-4 testinde yalancı çizgi çıkardı bilginiz olsun inşallah vsrdir

Beni de yanıltı prodoctor hemde 4teste böyle gözüküyordu.Umarım sizi yanıltmaz bence predictor gibi güvenli bir markayla deneyin derim tekrar

Back
X