- 5 Kasım 2024
- 218
- 14
- 13
- 24
- Konu Sahibi saturnhalkasii
-
Geçen ay 13 Şubat yumurtlama zamanımdı bu ay da bugün yumurtlama günüm yazıyor pek anlamam ama benim düzensız adetim var 29 ocakta oldum sonra 27 sinde oldum bekliyorum
İnşallah vardırYumurtlamadan sonr akaç gün geçti ve artimed mi markası 8 gün kala için erken bi görüntü ama
Var çizgi 2.fotoda daha net bence var gebelikMerhabalar bugün regl olmam gereken gün ve olmadım sanki testte çok silik çizgi var siz de görüyor musunuzEki Görüntüle 3559801 Eki Görüntüle 3559802
Markası artimed ise yalancı pozitif gösteriyor maalesefSelam sizce pozitif mi adet zamanım daha gelmedi en son ilişki 27 Şubat ve 7mart kuruma çizgisi daha gri diye biliyorum pembelık var sanki bide ilk 10 dk da kuruma çizgisi olur mu
Var bence ya ilk 5 dk da çıktıysa vardır inşallah hamilesinizdir ben çizgiyi görüyorum iki testte deDayanamayıp gece gece yine yaptım bu sefer çizgiyi sadece ben görmüyorumdur inşallah yagerçi rengi gri gibi ama 6-7 dk sonra cekmisimdir resmi en fazla
Eki Görüntüle 3560115
Var çizgi 2.fotoda daha net bence var gebelik
Ben de görüyorum ama çok defa ben de silik çizgiden hayal kırıklığı yaşadım. Bence bir kaç gün bekleyip koyulaşma olursa kan verinFotoğrafı gören başka arkadaşlar da yorum yapabilirse çok sevinirim
Ovalasyon testini bilmiyorum ama awoxta dikkatli baktım da incecik bı çizgi var gibiEki Görüntüle 3560166
Benim üstteki awox erken gebelik alttaki ovalüasyon testm yarın adet günüm kasıklarım ve belim ağrıyor sizce var mı gebelik
Yaaa hangi marka ben hamileligimi aşırı silik test ile öğrendim ama düşükle sonuçlandı hatta bak atayımBen de görüyorum ama çok defa ben de silik çizgiden hayal kırıklığı yaşadım. Bence bir kaç gün bekleyip koyulaşma olursa kan verinumarım güzel haberlerinizi alırız
Artımed de gördüm yalancı pozitifi, prodoctorda da gördüm. Hatta şu an ben de aynı şekildeyim, oncomed pozitif gösterdi bu sabah. 1 hafta önce de göstermişti ancak bata çok zaman olduğu için onu dikkate almamıştım. Şu anda göğüslerim çok fazla ağrıyor, ya regl geliyor ya da güzel bir haberYaaa hangi marka ben hamileligimi aşırı silik test ile öğrendim ama düşükle sonuçlandı hatta bak atayım
Artimed yalancı ama prodoctor da yanılma duymadım bende de öyle olmuştu iştahsızlık yorgunluk uykusuzluk kabızlık göğüs damarlarının belirginlesmesi şişlik sol kasık batması sürekli adet olacakmisim gibi ağrı vardi yumurtlama döneminde akıntım olmadı adete 5 gün kala aşırı akıntım olmuştuArtımed de gördüm yalancı pozitifi, prodoctorda da gördüm. Hatta şu an ben de aynı şekildeyim, oncomed pozitif gösterdi bu sabah. 1 hafta önce de göstermişti ancak bata çok zaman olduğu için onu dikkate almamıştım. Şu anda göğüslerim çok fazla ağrıyor, ya regl geliyor ya da güzel bir habertesti aşağıya koyuyorum.
Bu test negatif değildir ya, basbayağı belli ikinci çizgiArtımed de gördüm yalancı pozitifi, prodoctorda da gördüm. Hatta şu an ben de aynı şekildeyim, oncomed pozitif gösterdi bu sabah. 1 hafta önce de göstermişti ancak bata çok zaman olduğu için onu dikkate almamıştım. Şu anda göğüslerim çok fazla ağrıyor, ya regl geliyor ya da güzel bir habertesti aşağıya koyuyorum.
İnşallah yaaaBu test negatif değildir ya, basbayağı belli ikinci çizgi
Çok çok hafif var gibi ama markası neydiKızlar bana da bakarmisiniz. Alttakini sabah yaptım, usttekini de az az önce yaptım. Az önce yaptığım hemen islandiktan sonra belli belirsiz göründü. İkisi de hatalı olabilir mi acaba
Prodoctor ama zaten adet oldum şimdiÇok çok hafif var gibi ama markası neydi
Üzüldüm, sonraki aya inşallah diyelimProdoctor ama zaten adet oldum şimdi
Softec canımÇok çok hafif var gibi ama markası neydi
Bende ilk gebeliğimde adetim 1 gün gecikince yaptım. Beyaz hayalet çizgi gördüm. Ama hamilr olduğumu düşünmeden çöpe attım. Adetim 5 gün gecikince dedim ne oluyo niye adet olmuyorum diye adetim normalde 2 gün gecikir. Neyse akşam işten çıktım test aldım iki çizgi saniyeler içinde belirginleşti. Sizinde öyle olabilir bence adet olmazsanız bnce tekrarlayın inşallah vardır herşeyin hayırlısı olsun sizin içinMerhabalar bugün regl olmam gereken gün ve olmadım sanki testte çok silik çizgi var siz de görüyor musunuzEki Görüntüle 3559801 Eki Görüntüle 3559802
Çok net kırmızı bir çizgi görmeden çok fazla ümitlenmeyin özellikle pcoslu kadınlarda bu testler genelde bu şekilde çıkıyor. Yada her hangi bir rahatsızlığınız olmasada bazı dönemler bu şekilde çıkabiliyor. Zae zor gördüğünüz testlere ümit bağlarsanız çok üzülürsünüz. Allah sizede güzel bir gebelik nasip etsin inşallah da gebesinizdir, yıpramayın diye bir tavsiyede bulundumÜzüldüm, sonraki aya inşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?