- 14 Mart 2025
- 77
- 35
- 3
- Konu Sahibi saturnhalkasii
-
erken gebelik testi daha iyi olur aslındaNormalde hem bembeyaz oluyordu ilk kez hafif bir çözgü gördüm ama telefonda da tam cikmiyor. Neyse teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Ayyyy öyle mi diyorsun ya inşallah vardırBen görüyorum kan vermelisin
Bende gördüm canım inşallah vardır biz yanılmıyoruzdurFotoğrafı gören başka arkadaşlar da yorum yapabilirse çok sevinirim
İnşallahBende gördüm canım inşallah vardır biz yanılmıyoruzdur
Selam sizce pozitif mi adet zamanım daha gelmedi en son ilişki 27 Şubat ve 7mart kuruma çizgisi daha gri diye biliyorum pembelık var sanki bide ilk 10 dk da kuruma çizgisi olur muBen görüyorum kan vermelisin
Adete kaç gün var evet görüyorum sizde de bence adet gününden sonra gecikme varsa muhimSelam sizce pozitif mi adet zamanım daha gelmedi en son ilişki 27 Şubat ve 7mart kuruma çizgisi daha gri diye biliyorum pembelık var sanki bide ilk 10 dk da kuruma çizgisi olur mu
Adetime 8gün var pembelık var bence kuruma değildir diye düşünüyorum inşallahAdete kaç gün var evet görüyorum sizde de bence adet gününden sonra gecikme varsa muhim
Geçen ay 13 Şubat yumurtlama zamanımdı bu ay da bugün yumurtlama günüm yazıyor pek anlamam ama benim düzensız adetim var 29 ocakta oldum sonra 27 sinde oldum bekliyorumYumurtlamadan sonr akaç gün geçti ve artimed mi markası 8 gün kala için erken bi görüntü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?