• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakabilir misiniz

🙂↔️

Eklentiler

• IMG_0794.jpeg
    IMG_0794.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 53
Nolur acele etmeyin ben de sizin gibi asiri heyecan yaptim hemen beta hcg ogrenmeye gittim. Simdi de degerin yukselmesini takip ediyorum. Reglinizin ustunden bi hafta gecsin oyle gidin kan verin :) beklemek bu sekilde daha zor 🥹

Nolur acele etmeyin ben de sizin gibi asiri heyecan yaptim hemen beta hcg ogrenmeye gittim. Simdi de degerin yukselmesini takip ediyorum. Reglinizin ustunden bi hafta gecsin oyle gidin kan verin :) beklemek bu sekilde daha zor 🥹
Allah yardımcın olsun inşallah istediğin ne ise o olur 🙏 beklemeyi düşünüyorum zaten en azından üzerinden bir 3 4 gün geçsin diye düşünüyorum bende

Ayyy ben 8'le öğrenmiştim günler zor geçmişti evet erkenden kan vermeyin 😒

Ilk gun gittim yaptirdim 72cikti sonra bir bucuk gun sonra yaptirdim 100,83 cikti simdi persembe sabahini bekliyorum. Gerildikce gerildim. Ben ettim siz etmeyin, cok harika bir duygu ama bekleyin💓

Back