- 9 Ekim 2024
- 45
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi papatya012345
Kızlar silinik bir çizgi var ama ben mi öyle görüyorum bilemedim baka bilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var gibi hangi marka ?
Bi an ben mi abartıyorum istiyorum diye düşünmüştüm hiç bilmiyorum heyecanla aldım yaptım tek ben görmemişimSilik çizgi var gibi hangi marka ?
Regle kaç gün varBi an ben mi abartıyorum istiyorum diye düşünmüştüm hiç bilmiyorum heyecanla aldım yaptım tek ben görmemişim
gebelik var bence kurudukça belirginleşir
Bekleyemedim kurumasını gebelik var bence kurudukça belirginleşir
Ben görüyorum bir şeyler
evet normalKızlar ama olacakmışım gibi hissediyorum normal mi bi geliyo gidiyo
Agrı geliyo gidiyo anlamıyorum ki çizgiyi de psikolojik ben görüyorum sanıyordumevet normal
Allah yardımcın olsun inşallah istediğin ne ise o olur beklemeyi düşünüyorum zaten en azından üzerinden bir 3 4 gün geçsin diye düşünüyorum bendeNolur acele etmeyin ben de sizin gibi asiri heyecan yaptim hemen beta hcg ogrenmeye gittim. Simdi de degerin yukselmesini takip ediyorum. Reglinizin ustunden bi hafta gecsin oyle gidin kan verin :) beklemek bu sekilde daha zor
Ayyy ben 8'le öğrenmiştim günler zor geçmişti evet erkenden kan vermeyinNolur acele etmeyin ben de sizin gibi asiri heyecan yaptim hemen beta hcg ogrenmeye gittim. Simdi de degerin yukselmesini takip ediyorum. Reglinizin ustunden bi hafta gecsin oyle gidin kan verin :) beklemek bu sekilde daha zor
Beklemedeyiiim kızlar 1 yıl önce mol gebelik geçirmiştim 3 aydır demiyorduk olmuyordu görünce sevindim azıcıkkAyyy ben 8'le öğrenmiştim günler zor geçmişti evet erkenden kan vermeyin
Mol gebelik nedir.Beklemedeyiiim kızlar 1 yıl önce mol gebelik geçirmiştim 3 aydır demiyorduk olmuyordu görünce sevindim azıcıkk
Mol gebelik nedir.
gebelik kesemde kistler vardıMol gebelik nedir.