• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakabilir misiniz

busnil1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
79
18
3
29
Kızlar benim adetime 1 gün var her ay yapmayacağım desem de dayanamadım gene sizce hamilelik var mı bakabilir misiniz silik çizgi var hastalancakmış gibi agrım var ama korkuyorum artık daha önce bir düşüğüm oldu bu comfort teste de çok güvenmiyorum ama doğrumudur sizce😳

Eklentiler

• 0CC7F638-7986-45D3-81B4-06C3778A30C0.jpeg
    0CC7F638-7986-45D3-81B4-06C3778A30C0.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 169
Kaç dkkada belirdi kuzum eger ilk 5 dk da cıktıysa hamilesin ama beklemeden sonra cıktıysa kuruma cuzgisidr insallah vardır gebelık cnm kan ver hemen 🙈🤲🏽🤲🏽

Kaç dkkada belirdi kuzum eger ilk 5 dk da cıktıysa hamilesin ama beklemeden sonra cıktıysa kuruma cuzgisidr insallah vardır gebelık cnm kan ver hemen 🙈🤲🏽🤲🏽

Canım yaptığım gibi belirdi bu beklemedi de 😳 ilk 5 dk bakmadım bilerek sonra baktığımda böyleydi 😳

Canım yaptığım gibi belirdi bu beklemedi de 😳 ilk 5 dk bakmadım bilerek sonra baktığımda böyleydi 😳
Ozamn hayırlı olsun bebiş geliyor kuzummm. 🥰🥰 rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsiinn hemen hastaneye git kan ver degerine baktır kac haftalık bakalımmm🥰🥰🥰

Ozamn hayırlı olsun bebiş geliyor kuzummm. 🥰🥰 rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsiinn hemen hastaneye git kan ver degerine baktır kac haftalık bakalımmm🥰🥰🥰
Allahımmm inşalah dediğin gibi olur kuzum inşallah çok teşekkür ederim🥹🥹 yarın hastalanmassam eger hemen gidip vereceğim kan🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizede yazarım🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Allahımmm inşalah dediğin gibi olur kuzum inşallah çok teşekkür ederim🥹🥹 yarın hastalanmassam eger hemen gidip vereceğim kan🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizede yazarım🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kız nee hastalanması bebiş varr bebişşşşş kalkkkkkk 🙈🙈🙈 dua et kz benmde olsun adetim 13 gecikti kasık agrım var adet olcak gibi 2 gundur gecmedi akıntımfa var sarı beyaz degişik blmiyorum umarım vardır

Kız nee hastalanması bebiş varr bebişşşşş kalkkkkkk 🙈🙈🙈 dua et kz benmde olsun adetim 13 gecikti kasık agrım var adet olcak gibi 2 gundur gecmedi akıntımfa var sarı beyaz degişik blmiyorum umarım vardır
Yaaaa inşallah hasta olmam🙊🙊 dualarım seninle canım ya inşallah vardır 🙏😍🙏🏻🙏🏻 13 gün gecikti ve test yapmadın mııı🥹🥹 benimde sarı akıntım vardı o cok dikkatimi cekti bu ay

Yaaaa inşallah hasta olmam🙊🙊 dualarım seninle canım ya inşallah vardır 🙏😍🙏🏻🙏🏻 13 gün gecikti ve test yapmadın mııı🥹🥹 benimde sarı akıntım vardı o cok dikkatimi cekti bu ay
Hadi insallah. İkimizde hamişizdir haber et olurmu bende yazarm sana bebişimm 🥰🥰

Maşşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim bat 4 gün kala normal testte çok hafif bişey görüp resmi karartmam ile böyle bişiy gördüm sizce var mı ya 🥹

Eklentiler

• 57107282-8C17-4E67-B751-4354B619BDDF.jpeg
    57107282-8C17-4E67-B751-4354B619BDDF.jpeg
    178,8 KB · Görüntüleme: 83
Maşşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim bat 4 gün kala normal testte çok hafif bişey görüp resmi karartmam ile böyle bişiy gördüm sizce var mı ya 🥹
Bence erken gebelik testi ile deneyin canım gördüm ikinci cizgiyi ama erken gebelik testinde varsa daha net cıkacaktır

Aldım bakalım yarın sabah yapacagım cok fazla sağlı sollu kasık batmalarım var inşallah gebeliktendir ya 🥹

Sabah testi yaptım ama cok daha silikti ama vardı cizgi bende duramadım kan verdim işe geçerken sonucu yazarım okadar korkuyorum ki :(

Sabah testi yaptım ama cok daha silikti ama vardı cizgi bende duramadım kan verdim işe geçerken sonucu yazarım okadar korkuyorum ki :KK43:
Çizgi varsa silik de olsa hamilesi. Canım daha küçük oldugu için bebiş öyle cıkıyor benim 10. Gün gecikmem de en koyu şekilde çıktı onda önce silikti

Back