Kızlar benim adetime 1 gün var her ay yapmayacağım desem de dayanamadım gene sizce hamilelik var mı bakabilir misiniz silik çizgi var hastalancakmış gibi agrım var ama korkuyorum artık daha önce bir düşüğüm oldu bu comfort teste de çok güvenmiyorum ama doğrumudur sizce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakabilir misiniz
- Konu Sahibi busnil1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe gebe belirtisi hamilelik hamilemiyiim hamilemiyim?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim canım inşallahÇizgi var , pozitif gibi inşallah vardır canım
Kaç dkkada belirdi kuzum eger ilk 5 dk da cıktıysa hamilesin ama beklemeden sonra cıktıysa kuruma cuzgisidr insallah vardır gebelık cnm kan ver hemen
Canım yaptığım gibi belirdi bu beklemedi de ilk 5 dk bakmadım bilerek sonra baktığımda böyleydi
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Ozamn hayırlı olsun bebiş geliyor kuzummm. rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsiinn hemen hastaneye git kan ver degerine baktır kac haftalık bakalımmmCanım yaptığım gibi belirdi bu beklemedi de ilk 5 dk bakmadım bilerek sonra baktığımda böyleydi
Allahımmm inşalah dediğin gibi olur kuzum inşallah çok teşekkür ederim yarın hastalanmassam eger hemen gidip vereceğim kan Sizede yazarımOzamn hayırlı olsun bebiş geliyor kuzummm. rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsiinn hemen hastaneye git kan ver degerine baktır kac haftalık bakalımmm
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Kız nee hastalanması bebiş varr bebişşşşş kalkkkkkk dua et kz benmde olsun adetim 13 gecikti kasık agrım var adet olcak gibi 2 gundur gecmedi akıntımfa var sarı beyaz degişik blmiyorum umarım vardırAllahımmm inşalah dediğin gibi olur kuzum inşallah çok teşekkür ederim yarın hastalanmassam eger hemen gidip vereceğim kan Sizede yazarım
Yaaaa inşallah hasta olmam dualarım seninle canım ya inşallah vardır 13 gün gecikti ve test yapmadın mııı benimde sarı akıntım vardı o cok dikkatimi cekti bu ayKız nee hastalanması bebiş varr bebişşşşş kalkkkkkk dua et kz benmde olsun adetim 13 gecikti kasık agrım var adet olcak gibi 2 gundur gecmedi akıntımfa var sarı beyaz degişik blmiyorum umarım vardır
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Hadi insallah. İkimizde hamişizdir haber et olurmu bende yazarm sana bebişimmYaaaa inşallah hasta olmam dualarım seninle canım ya inşallah vardır 13 gün gecikti ve test yapmadın mııı benimde sarı akıntım vardı o cok dikkatimi cekti bu ay
Haberleşelim kesinlikle bende yazıcam canımmHadi insallah. İkimizde hamişizdir haber et olurmu bende yazarm sana bebişimm
Merhaba acaba hamilemisiniz :) testimiz aynı ve şun benzer bi test görürmüyüm diye geziyorken gördüm sizi :)Haberleşelim kesinlikle bende yazıcam canımm
Evet hamileyim 6 haftalık:)Merhaba acaba hamilemisiniz :) testimiz aynı ve şun benzer bi test görürmüyüm diye geziyorken gördüm sizi :)
Bence erken gebelik testi ile deneyin canım gördüm ikinci cizgiyi ama erken gebelik testinde varsa daha net cıkacaktırMaşşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim bat 4 gün kala normal testte çok hafif bişey görüp resmi karartmam ile böyle bişiy gördüm sizce var mı ya
Yapınca haber ver canım merak ettim bende yarın ilk komtrole gidecegim inşallah sağlıklıdırAldım bakalım yarın sabah yapacagım cok fazla sağlı sollu kasık batmalarım var inşallah gebeliktendir ya
Çizgi varsa silik de olsa hamilesi. Canım daha küçük oldugu için bebiş öyle cıkıyor benim 10. Gün gecikmem de en koyu şekilde çıktı onda önce siliktiSabah testi yaptım ama cok daha silikti ama vardı cizgi bende duramadım kan verdim işe geçerken sonucu yazarım okadar korkuyorum ki