Evet 3 yıldır istiyorum hemde. Tabiki haber veririm. Benimde genelde hic cizgi olmuyor bu da kurumadir kesinay haber ver mutlaka inş istiyorsan vardır benimde iki gün kaldı adete belirti var ama benim testlerde hiç yok çizgi
Yağmur senin hiç belirtin var miBende yaptım ama ilk idrar değil 10 dakika içinde silik çizgi cikti sabah tekrarlicam reglm ,5 gün var ama duzensiz benim bazen 26 bazen 32 ama 30 baz alıyorum ovulasyon testimde dünden beri pik
3 farklı marka ilk idrar değil valla benim göğüs agrio az kaşık dün bel ve ekşi. Yedim halde yüzüm kamasmiyir misal salata suyu yerim tanesini bile yedim bol eskili eşim baktı yzuu burustu benim off diyorum pek bişi yok yani anlamasimYağmur senin hiç belirtin var mi
Aa canim senin en alttaki testin bayağı pozitifmis benimde en belirgin göğüslerim aşırı dolgun3 farklı marka ilk idrar değil valla benim göğüs agrio az kaşık dün bel ve ekşi. Yedim halde yüzüm kamasmiyir misal salata suyu yerim tanesini bile yedim bol eskili eşim baktı yzuu burustu benim off diyorum pek bişi yok yani anlamasim
Aa canim senin en alttaki testin bayağı pozitifmis benimde en belirgin göğüslerim aşırı3 farklı marka ilk idrar değil valla benim göğüs agrio az kaşık dün bel ve ekşi. Yedim halde yüzüm kamasmiyir misal salata suyu yerim tanesini bile yedim bol eskili eşim baktı yzuu burustu benim off diyorum pek bişi yok yani anlamasim
Hepsini aynı gün mu yaptin canım3 farklı marka ilk idrar değil valla benim göğüs agrio az kaşık dün bel ve ekşi. Yedim halde yüzüm kamasmiyir misal salata suyu yerim tanesini bile yedim bol eskili eşim baktı yzuu burustu benim off diyorum pek bişi yok yani anlamasim
Valla kuzum kaşık ağrım vardı dün bel ağrısı oldu siddetliydi göğüs ağrım var ucunhassas birz birde ne kadar ekşi yesem ekşi gelmiyor bana normalde erik yiyemem ekşi olur diye limon sıkarım satala yerim ama çok sikamam çok limon yiyomAa canim senin en alttaki testin bayağı pozitifmis benimde en belirgin göğüslerim aşırı
Hepsini aynı gün mu yaptin canım
Evet 1 saat ara ile yaptim alttan ikisini aynı anda yaptım üsteki 1 saat önce idi ama onu çok az idrarla yapmıştimAa canim senin en alttaki testin bayağı pozitifmis benimde en belirgin göğüslerim aşırı
Hepsini aynı gün mu yaptin canım
Bence kAn ver sen sende kesin var canımEvet 1 saat ara ile yaptim alttan ikisini aynı anda yaptım üsteki 1 saat önce idi ama onu çok az idrarla yapmıştim
Verecem aksam kardeşim dedi var bende böyle öğrendim 5 gün kala bakalım hayırlısı kanla bakacaz ablam negatif dedi oda ayrı bir olayBence kAn ver sen sende kesin var canım
Canım gününde geçmiş ya bence testleri boşver direk kan ver var zaten çıkar
Kaç çıkmış değerin söylemedi miSosyallanne kan verdim Dr negatif dedi var mı başına gelen acaba
Referans aralığı ne bilmiyorum ama orda 2.9 yazıyorKaç çıkmış değerin söylemedi mi
O.35 çıkmış canımReferans aralığı ne bilmiyorum ama orda 2.9 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?