• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testimde silik çizgi var acil yardıımmm adetim beş gün geçti test yaptım böyle aslında 4 yaşında bi çocuğum var ama 2 senedir deniyorum olmuyordu

hazii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
21
7
1
23
IMG-20240627-WA0004.webp

Yağmur senin hiç belirtin var mi
3 farklı marka ilk idrar değil valla benim göğüs agrio az kaşık dün bel ve ekşi. Yedim halde yüzüm kamasmiyir misal salata suyu yerim tanesini bile yedim bol eskili eşim baktı yzuu burustu benim off diyorum pek bişi yok yani anlamasim

Eklentiler

• IMG_20240628_144610.webp
    IMG_20240628_144610.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 38
3 farklı marka ilk idrar değil valla benim göğüs agrio az kaşık dün bel ve ekşi. Yedim halde yüzüm kamasmiyir misal salata suyu yerim tanesini bile yedim bol eskili eşim baktı yzuu burustu benim off diyorum pek bişi yok yani anlamasim
Aa canim senin en alttaki testin bayağı pozitifmis benimde en belirgin göğüslerim aşırı dolgun

Aa canim senin en alttaki testin bayağı pozitifmis benimde en belirgin göğüslerim aşırı
Hepsini aynı gün mu yaptin canım

Aa canim senin en alttaki testin bayağı pozitifmis benimde en belirgin göğüslerim aşırı

Hepsini aynı gün mu yaptin canım
Valla kuzum kaşık ağrım vardı dün bel ağrısı oldu siddetliydi göğüs ağrım var ucunhassas birz birde ne kadar ekşi yesem ekşi gelmiyor bana normalde erik yiyemem ekşi olur diye limon sıkarım satala yerim ama çok sikamam çok limon yiyom 🤣🤣 biraz iştah artışın var gece bile acikiyorum tikabasa yiyin 2 3 saat sonra yememiş gibi oluom belki psikolojik bilemem bu fark ettim salata tanesi yemem suyuna ekmek banarim ama ekşili ekşili tanesini bile yedim 🤣🤣

Ya geç döllenme ya da kimyasal gebelik .. regl tarihinde bile bariz belli oluyor 2. Çizgi 5 gün geçmiş çok daha belirgin olmalıydı geç döllenme yaşıyorda olabilirsiniz. Hayırlısı olsun inşallah

Back