Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çizgin var maşallah gecikmen de varmış kan verirsen çıkar
Gerçekten çok istiyorum bundan sonra bi de erken test yaptım o ilk başta boştu komple bomboştu yani yapılmamış gibi sonra biraz sallayınca tek çıktı bozukmudur acabaEvet canım çizgin var maşallah gecikmen de varmış kan verirsen çıkar
Canım gününde geçmiş ya bence testleri boşver direk kan ver var zaten çıkarGerçekten çok istiyorum bundan sonra bi de erken test yaptım o ilk başta boştu komple bomboştu yani yapılmamış gibi sonra biraz sallayınca tek çıktı bozukmudur acaba
Bakalım bi gidip vericem inşallah vardırCanım gününde geçmiş ya bence testleri boşver direk kan ver var zaten çıkar
Beni etiketle canım inşallah vardırBakalım bi gidip vericem inşallah vardır
Yeniyim nasıl etiket yapılır bilmiyorum kiiiBeni etiketle canım inşallah vardır
Ozaman burda bi cevabıma bu şekilde cevap yazınca bildirim gelir bana etiketleme instegram gibi düşün başına @ koyup buradaki ismimi yazınca çıkıyor seçiyorsunYeniyim nasıl etiket yapılır bilmiyorum kiii
Sosyallanne tamamOzaman burda bi cevabıma bu şekilde cevap yazınca bildirim gelir bana etiketleme instegram gibi düşün başına @ koyup buradaki ismimi yazınca çıkıyor seçiyorsun
Günün geçmeden belli etmez ki burdada bi şey çıkmamış bi haftan geçsin tekrar et bence
bence üstte varrr
Evet var ama koyulaşır mi.bilmiyorum bazen testler yaniltiyorbence üstte varrr
Geç döllenme değilse yok gibi canım
rın tekrar yp yada kan ver bence var üstte görüyorum yaniEvet var ama koyulaşır mi.bilmiyorum bazen testler yaniltiyor
Ara ara adet sancisi gibi sancilarim var sanki kendimi kandırıyor gibi hissediyorum pazartesi ye kadar olmazsa pazartesi kan vereyimya
rın tekrar yp yada kan ver bence var üstte görüyorum yani
ay haber ver mutlaka inş istiyorsan vardır benimde iki gün kaldı adete belirti var ama benim testlerde hiç yok çizgiAra ara adet sancisi gibi sancilarim var sanki kendimi kandırıyor gibi hissediyorum pazartesi ye kadar olmazsa pazartesi kan vereyim
Bende yaptım ama ilk idrar değil 10 dakika içinde silik çizgi cikti sabah tekrarlicam reglm ,5 gün var ama duzensiz benim bazen 26 bazen 32 ama 30 baz alıyorum ovulasyon testimde dünden beri pikay haber ver mutlaka inş istiyorsan vardır benimde iki gün kaldı adete belirti var ama benim testlerde hiç yok çizgi
hayırlısı olsun cnm çok sevindim senin adınaBende yaptım ama ilk idrar değil 10 dakika içinde silik çizgi cikti sabah tekrarlicam reglm ,5 gün var ama duzensiz benim bazen 26 bazen 32 ama 30 baz alıyorum ovulasyon testimde dünden beri pik