Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci çizgi gözüküyor kan verin testi yarın tekrarlayabilirsindeMerhaba bbeklenen adetine 2 gün var bugün predictor early yaptım saat 3 gibi idrara sıkışık değildim sizce var mıdır
Teşekkürler bu predictor ler bazen yalancı pozitif oluyomuş o yüzden kafam karıştı olmazsam salı günü kan veririm artikİkinci çizgi gözüküyor kan verin testi yarın tekrarlayabilirsinde
Var canım, kan vererek kesinleştirMerhaba bbeklenen adetine 2 gün var bugün predictor early yaptım saat 3 gibi idrara sıkışık değildim sizce var mıdır
TeseķkurlerVar canım, kan vererek kesinleştir
Mis gibi pozitif hayırlı olsunMerhaba bbeklenen adetine 2 gün var bugün predictor early yaptım saat 3 gibi idrara sıkışık değildim sizce var mıdır
Teşekkür ederimMis gibi pozitif hayırlı olsun
aynı marka olmadığı için öyle çıkmış olabilir siz kan verip kesinleştirin çünkü faklı olmasına rağmen bence koyulaşmış2 gün geciktim ama testler hala silik sanırım kimyasal bu da sabahki
Yarın randevu aldım kan vericem inşallahaynı marka olmadığı için öyle çıkmış olabilir siz kan verip kesinleştirin çünkü faklı olmasına rağmen bence koyulaşmış
Bence de diğerinden daha koyu bu2 gün geciktim ama testler hala silik sanırım kimyasal bu da sabahki
Hadi inşallah merakla beklicem buraya yazın lütfenYarın randevu aldım kan vericem inşallah
Hadi inşallah merakla beklicem buraya yazın lütfen
Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallahBeta hcg 11.58 kimyasal maalesef
Mehaba kimyasal olmasına üzüldüm. Hcg 10 un üzerinde kimyasal olduğunu doktor nasıl anladı? Anladığım gebeyseniz daha bir iki haftalık ve kese görülmemesi normal.Beta hcg 11.58 kimyasal maalesef
Benim daha önce de değerim 7 Çıkmıştı o da kimyasal oldu bunda da 4 gündür aynı siliklikte cikiyo idrar testinde bence kimyasal devlette yaptırdım yarın göstericem sonucu tekrar beta ister mi bilmiyorumMehaba kimyasal olmasına üzüldüm. Hcg 10 un üzerinde kimyasal olduğunu doktor nasıl anladı? Anladığım gebeyseniz daha bir iki haftalık ve kese görülmemesi normal.
Dilerim kimyasal değildir bir umut varsa. Rabbim hayırlısı ile çocuk nasip eder.Benim daha önce de değerim 7 Çıkmıştı o da kimyasal oldu bunda da 4 gündür aynı siliklikte cikiyo idrar testinde bence kimyasal devlette yaptırdım yarın göstericem sonucu tekrar beta ister mi bilmiyorum
Amin teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahDilerim kimyasal değildir bir umut varsa. Rabbim hayırlısı ile çocuk nasip eder.
Tekrarldınzmı kan testiniAmin teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah