• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim silik çıktı

Bakarlar tabiki bi git bakalım ben biraz öncen kan testimin sonucunu aldım 24.4 çıktı ❤️
Aşkım hiç değerlerden anlamıyorum ki hamilemisin yani inşallah öyledir 🥰 bende sağlık ocağına gidiyim dedim ama Kocaeli'ne yeni taşındığım için kaydımın olmasını beklemeliymişim yani eğer acilde bakarlar diyosan gidiyim kan veriyim ya ama muayene etmezler sanırım kan sonuçlarıma internetten de ulaşabilirim buradanda sorarım anlayanlar yardımcı olur sanırım

Merhaba kızlar.şubatın 24 ü yumurtlama tarihimdi öncesi iki gün o gün ve sonraki üç gün ilişkiye girdik eşimle.ayın 29u kan testi verdim negatif çıktı.bugün days comfort erken test yaptım sanki hayali çizgi gördüm bi bakarmısınjz hamilelik varmı?
2798607E-54F5-4510-AFE6-076EEFCCECF5.jpeg

Aşkım hiç değerlerden anlamıyorum ki hamilemisin yani inşallah öyledir 🥰 bende sağlık ocağına gidiyim dedim ama Kocaeli'ne yeni taşındığım için kaydımın olmasını beklemeliymişim yani eğer acilde bakarlar diyosan gidiyim kan veriyim ya ama muayene etmezler sanırım kan sonuçlarıma internetten de ulaşabilirim buradanda sorarım anlayanlar yardımcı olur sanırım
Evet şu durumda hamileyim inşaallah ❤️ Darısı sizlere acilden de bakarlar diye biliyorum rahatsızım dersem

Merhaba kızlar.şubatın 24 ü yumurtlama tarihimdi öncesi iki gün o gün ve sonraki üç gün ilişkiye girdik eşimle.ayın 29u kan testi verdim negatif çıktı.bugün days comfort erken test yaptım sanki hayali çizgi gördüm bi bakarmısınjz hamilelik varmı?Eki Görüntüle 3017109
Sanki görünüyor ama sen yinede 2 gün sonra tekrar yap bence 48 saate değerler yükseliyor ya belki de çok yenidir henüz belli olmaz

Evet şu durumda hamileyim inşaallah ❤️ Darısı sizlere acilden de bakarlar diye biliyorum rahatsızım dersem
Yaa çok sevindim Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Allah'ım darısı isteyen herkese evet öyle yapıcam canım değerleri atarım gene yorumlaşırız inşallah teşekkür ederim ilgin alakan için🥰🤲

Yaa çok sevindim Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Allah'ım darısı isteyen herkese evet öyle yapıcam canım değerleri atarım gene yorumlaşırız inşallah teşekkür ederim ilgin alakan için🥰🤲
Ne demek canısıallah gönlüne göre versin inşaalah hayırlı haberlerini bekliyorum

Merhaba hanımlar ben daha yeniyim aranızda . Tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum 👋 Benim son adet tarihim 6 Şubat son 3 gündür kasık ağrısı aşırı göğüs hassasiyeti arada bir mide bulantım birde uyku halim var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı resmini atıyorum bakar mısınız acaba gebelik var mı 🙈

Hanımlar şu an güncelliyorum bu testden sonra erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı böyle olan var mı acaba 🤔
Aynı benim gibi olmuş. Sabah test yaptım silik çizgi, sonra eczaneye gidip erken gebelik testi aldım onda tek cizgi çıktı, bütün heyecanım gitti 😂😂 insallah bende sizin gibi olumlu sonuç alırım

Merhaba kızlar.şubatın 24 ü yumurtlama tarihimdi öncesi iki gün o gün ve sonraki üç gün ilişkiye girdik eşimle.ayın 29u kan testi verdim negatif çıktı.bugün days comfort erken test yaptım sanki hayali çizgi gördüm bi bakarmısınjz hamilelik varmı?Eki Görüntüle 3017109
Altdakinde var gibi gördüm ben canım 2 gün sonra tekrar yap bence

Back
X