• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim silik çıktı

berenkus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar ben daha yeniyim aranızda . Tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum 👋 Benim son adet tarihim 6 Şubat son 3 gündür kasık ağrısı aşırı göğüs hassasiyeti arada bir mide bulantım birde uyku halim var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı resmini atıyorum bakar mısınız acaba gebelik var mı 🙈

Hanımlar şu an güncelliyorum bu testden sonra erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı böyle olan var mı acaba 🤔

Eklentiler

• D1C87261-9AEA-4F20-955F-19B7D8AA9042.jpeg
    D1C87261-9AEA-4F20-955F-19B7D8AA9042.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 320
  • EA37251C-24E8-44EB-BCDB-09C314688BA6.jpeg
    EA37251C-24E8-44EB-BCDB-09C314688BA6.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 316
  • 1F3FD35A-BF3D-4ABF-9374-55A00C5CEF3D.jpeg
    1F3FD35A-BF3D-4ABF-9374-55A00C5CEF3D.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 313
Son düzenleme:
Merhaba hanımlar ben daha yeniyim aranızda . Tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum 👋 Benim son adet tarihim 6 Şubat son 3 gündür kasık ağrısı aşırı göğüs hassasiyeti arada bir mide bulantım birde uyku halim var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı resmini atıyorum bakar mısınız acaba gebelik var mı 🙈
Test ilk 5 dk icind3 bu sonucu verdiyse cok cok yeni gebelik var gibi

Hayirli olsun saglicakla gelsin insallah🤲🏻 tam bat günümde aynen bu kadar silik çizgiyle ögrenmistim bende.

Son resimde fark edebildim çok yeni olduğundan böyle olabilir yarın tekrar edin kan testi en sağlamı
Aslında elimde daha görünüyor ama resimde çıkmadı bende kan vereyim diyorum ama bakalım bir test daha yapabilirim gitmeden önce yarın teşekkür ediyorumum ilgilendiğiniz için ❤️

Çok heycanlıyım gerçekten bir kızım var unuturum böyle hisleri diyordum ama rabbim hiç olmamış gibi yaşattırıyor isteyen herkeslere nasip etsin inşaalah teşekkür ediyorum ilginiz için ❤️
Rabbim evlatlarimizi bağislasin bizlere saglicakla gelsinler insallah 💞

Çok heycanlıyım gerçekten bir kızım var unuturum böyle hisleri diyordum ama rabbim hiç olmamış gibi yaşattırıyor isteyen herkeslere nasip etsin inşaalah teşekkür ediyorum ilginiz için ❤️
Canım benimde 20 yaşında kızım var ilk defa bende bebek düşünüyorum test yaptım benimde silik çıktı adete 4_5 gün var daha acayip heycanlıyım yarın kan vericem inşallah hamileyizdir Rabbim isteyen herkese evlat versin

Eklentiler

• IMG_20220301_093137.jpg
    IMG_20220301_093137.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 296
Canım benimde 20 yaşında kızım var ilk defa bende bebek düşünüyorum test yaptım benimde silik çıktı adete 4_5 gün var daha acayip heycanlıyım yarın kan vericem inşallah hamileyizdir Rabbim isteyen herkese evlat versin
AA çok güzel maaşallah sizin ikinci çizgi daha belli allah gölünüze göre versin inşaalah ❤️

Aynen bende öyle aslında telefon programına göre yarın olacağımı söylüyor ama en son adet tarihim 6 Şubat
Kaç günde bi adet olduğuna göre o programlar bendede var yumurtlama zamanı falan ordan takip ettim hep

Back
X