Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testim silik çıktı hamilemiyim
- Konu Sahibi 12ela
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamile #belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Şubat 2019
- 518
- 208
- 103
- 28
İkinci çizgi belli bence gebelik var gidip kan vermelisiniz hayırlı olsunEki Görüntüle 3532653
Adetim geçeli 5 gün oldu ama kasıklarımdada batma var acaba hamilemiyim sabah test yaptım böyle çıktı
- 11 Mayıs 2024
- 655
- 272
- 18
- 19
5 gün geçti ama adetim kanda çıkarmıİkinci çizgi belli bence gebelik var gidip kan vermelisiniz hayırlı olsun
Eşimle Bayadır düşünüyoruz şuan çok heyecanlıyım5 gün geçti ama adetim kanda çıkarmı
Yıllardır düşünüyorum olmadı her türlü yolu denedim ilaç olarak şuan hiçbirşey yapmadım sadece kafama takmamaya çalıştım o yüzden korkuyorum bişe çıkmazsa diyesilikte olsa 2. çizgi pozitif demek hayırlı olsun
- 22 Şubat 2019
- 518
- 208
- 103
- 28
Eğer geç döllenme değilse kanda çıkar diye düşünüyorum şöyle de bi durum var eğer geç döllenme olsa bu sefer testte çıkmazdı ben bundan 10 ay önceki gebeliğimde 14 gün gecikme yaşadım o 14 gün gecikmenin her gününde test yaptım hepsi negatifti taki 14.gün test yapıp pozitifi görmüştüm acile gidip kan verdiğimde 284.64 ile gebe olduğumu öğrenmiştim , doktorda geç döllenme olmuş demişti mesela5 gün geçti ama adetim kanda çıkarmı
- 11 Mayıs 2024
- 655
- 272
- 18
- 19
kan verseniz. belli olur içinizi ferah tutun inşaAllah olmuşturEşimle Bayadır düşünüyoruz şuan çok heyecanlıyım
Yıllardır düşünüyorum olmadı her türlü yolu denedim ilaç olarak şuan hiçbirşey yapmadım sadece kafama takmamaya çalıştım o yüzden korkuyorum bişe çıkmazsa diye
Henüz 5 gün geçti adetim aylardır deniyorum ilk defa böyle çıktı korkuyorum aslında tekrar test yapmayı düşünüyorum 1 2 günekan verseniz. belli olur içinizi ferah tutun inşaAllah olmuştur
- 11 Mayıs 2024
- 655
- 272
- 18
- 19
yarın ilk idrarla yaparsanız net sonuç alırsınızHenüz 5 gün geçti adetim aylardır deniyorum ilk defa böyle çıktı korkuyorum aslında tekrar test yapmayı düşünüyorum 1 2 güne
- 24 Aralık 2024
- 51
- 11
- 3
- 31
Hayırlı olsun döndünüz kaç gündü acaba böyle olunca çift yumrtlama mı oluyorEğer geç döllenme değilse kanda çıkar diye düşünüyorum şöyle de bi durum var eğer geç döllenme olsa bu sefer testte çıkmazdı ben bundan 10 ay önceki gebeliğimde 14 gün gecikme yaşadım o 14 gün gecikmenin her gününde test yaptım hepsi negatifti taki 14.gün test yapıp pozitifi görmüştüm acile gidip kan verdiğimde 284.64 ile gebe olduğumu öğrenmiştim , doktorda geç döllenme olmuş demişti mesela
Yaptığım testin adı daysdoctor gittim başla bir marka aldım artımed diye onu yarın yapacam inşallah testin markası farkediyormuyarın ilk idrarla yaparsanız net sonuç alırsınız
- 22 Şubat 2019
- 518
- 208
- 103
- 28
Döngüm 33 günde 1 ve reglim 3 gün sürüyor , sanırsam geç yumurtlama oluyoHayırlı olsun döndünüz kaç gündü acaba böyle olunca çift yumrtlama mı oluyor
- 11 Mayıs 2024
- 655
- 272
- 18
- 19
markası faletmez ama keşke farklı marka alsaydınız o markalar yalancı pozitif gösterebiliyorYaptığım testin adı daysdoctor gittim başla bir marka aldım artımed diye onu yarın yapacam inşallah testin markası farkediyormu
Bundan önce hep yaptım kaç yıldır her markayı hep tek çizgi çıktı silik dahi olsa görmedim aslaa hayatımda ilk defa böyle silik gördüm ondan dolayı ümitleniyorum aslındamarkası faletmez ama keşke farklı marka alsaydınız o markalar yalancı pozitif gösterebiliyor
- 11 Mayıs 2024
- 655
- 272
- 18
- 19
evet şuan ki çizginiz pozitif duruyor pembe çizgi çünküBundan önce hep yaptım kaç yıldır her markayı hep tek çizgi çıktı silik dahi olsa görmedim aslaa hayatımda ilk defa böyle silik gördüm ondan dolayı ümitleniyorum aslında