• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim silik çıktı hamilemiyim

12ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
10
2
1
25
1000253485.jpg

Adetim geçeli 5 gün oldu ama kasıklarımdada batma var acaba hamilemiyim sabah test yaptım böyle çıktı

5 gün geçti ama adetim kanda çıkarmı
Eğer geç döllenme değilse kanda çıkar diye düşünüyorum şöyle de bi durum var eğer geç döllenme olsa bu sefer testte çıkmazdı ben bundan 10 ay önceki gebeliğimde 14 gün gecikme yaşadım o 14 gün gecikmenin her gününde test yaptım hepsi negatifti taki 14.gün test yapıp pozitifi görmüştüm acile gidip kan verdiğimde 284.64 ile gebe olduğumu öğrenmiştim , doktorda geç döllenme olmuş demişti mesela 🤗

Eşimle Bayadır düşünüyoruz şuan çok heyecanlıyım

Yıllardır düşünüyorum olmadı her türlü yolu denedim ilaç olarak şuan hiçbirşey yapmadım sadece kafama takmamaya çalıştım o yüzden korkuyorum bişe çıkmazsa diye
kan verseniz. belli olur içinizi ferah tutun inşaAllah olmuştur

Eğer geç döllenme değilse kanda çıkar diye düşünüyorum şöyle de bi durum var eğer geç döllenme olsa bu sefer testte çıkmazdı ben bundan 10 ay önceki gebeliğimde 14 gün gecikme yaşadım o 14 gün gecikmenin her gününde test yaptım hepsi negatifti taki 14.gün test yapıp pozitifi görmüştüm acile gidip kan verdiğimde 284.64 ile gebe olduğumu öğrenmiştim , doktorda geç döllenme olmuş demişti mesela 🤗
Hayırlı olsun 😊 döndünüz kaç gündü acaba böyle olunca çift yumrtlama mı oluyor

markası faletmez ama keşke farklı marka alsaydınız o markalar yalancı pozitif gösterebiliyor
Bundan önce hep yaptım kaç yıldır her markayı hep tek çizgi çıktı silik dahi olsa görmedim aslaa hayatımda ilk defa böyle silik gördüm ondan dolayı ümitleniyorum aslında

Bundan önce hep yaptım kaç yıldır her markayı hep tek çizgi çıktı silik dahi olsa görmedim aslaa hayatımda ilk defa böyle silik gördüm ondan dolayı ümitleniyorum aslında
evet şuan ki çizginiz pozitif duruyor pembe çizgi çünkü

Back