Testim pozitif mi

çok erken zamanda yakalamışsınız bence kan vermeden önce 3-4 gün daha bekleyip başka çubuk testlerle koyulaşmayı görün. ondan sonrasında verirseniz daha net sonuçlar alır yol haritası çizersiniz. çünkü betayı 500-1000den yüksek görmek gerekiyor sağlıklı ilerlediğini görmek adına.

Cevabınız için teşekkür ederim. betayı 500 1000 de görürsem sıkıntı olabiliyor malesef. Erken farkedip yükselişi normal mi takip ettirmem gerekiyor. 2 kez dış gebelik geçirdim. Öyle olunca düzensiz yükseliş oluyor belli ediyor kendini. Ameliyatlık olmadan iğneyle düşüyor en azından. Malesef benim süreç biraz sıkıntılı. Pozitif olsa bile hemen sevinemiyorum zaten

evet sizin durumunuz bayağı kontrol gerektiriyormuş. hemen negatif düşünmeyin belki bu sefer her şey yolunda ilerler diyeceğim ama benim de ilk düşük olmuştu ve bu gebeliğime daha tam anlamıyla sevinemedim bile. umarım doktor kontrolü ile her şey sağlıklı ilerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…