Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki böyleydi lik yaptığım test bence yarını bekle kesinleşsin öyle söylersinAdetim 3 gün gecikti bugün yaptım testi hemen sağlık ocağına gidip kan verdim ama sonuç yarın çıkacak eşime soylesem mı acaba kan negatif cikar mi hiç sevinemedim bile şaşkınım sadece şuan bu sekilde çıkan var mı![]()
O kadar zor duruyorum ki anlatamamBenimki böyleydi lik yaptığım test bence yarını bekle kesinleşsin öyle söylersinhem biraz heyecan olur
![]()
Peki siz şuan hamilesiniz dimiO kadar zor duruyorum ki anlatamam![]()
Anaa bacim dogum yapcaginiz tarihi gordumde tahmin olarak haziranin 1 benim dogum gunume denk geliyo o tarihde gelirse tabi senenin ortasinda olan bi cocuk oluyoBenimki böyleydi lik yaptığım test bence yarını bekle kesinleşsin öyle söylersinhem biraz heyecan olur
![]()
Allah razı olsun inşallah öyledirBence beta en az bi 30 var kuzum net görünüyo hayırlı olsun :)
Bence yarın küçük bir hediye kutusu al, içine kan sonucunu, idrar testini birde küçük emzik koyAdetim 3 gün gecikti bugün yaptım testi hemen sağlık ocağına gidip kan verdim ama sonuç yarın çıkacak eşime soylesem mı acaba kan negatif cikar mi hiç sevinemedim bile şaşkınım sadece şuan bu sekilde çıkan var mı![]()
Evet canım pişman oluyorsun 2 evladım varAllah razı olsun söylemedim hala sonucu bekledim inşallah bugun akşam güzel haberi verebilirim fikir için teşekkür ederimbende yapmam diye düşünüyordum öyle seyler insan sonra pişman mi oluyor demek
![]()
Allah razı olsun aklımda olacak benimde bugun kan sonucu çıkacak dua edin inşallah pozitifdirEvet canım pişman oluyorsun 2 evladım var
Tutamadım kendimi telefonda söyledim 2sinde de surat ifadesini göremedim
Çok pişmanım şimdi tecrübeliyim 3. Istiyoruz Rabbim nasip ederse
Bu sefer bende süpriz yapacağım akıllandımRabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın evlat kokusunu herkese nasip etsin
Canım sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah![]()
Benim test sonucu çıkmadı kannpihtilasmis yarin sabah tekrar kan ver dediler onu da sonraki gün ogrenicem şansa bak 5 tüp aldilar bi tek beta olan cikmadiBenimki böyleydi lik yaptığım test bence yarını bekle kesinleşsin öyle söylersinhem biraz heyecan olur
![]()
Kan verdim o da çıkmadı sonucu yarin bir daha kan vericem hayırlısı artikEwt pozitif
Hayırlısı olsun InsKan verdim o da çıkmadı sonucu yarin bir daha kan vericem hayırlısı artik
Canım benim daha beta çıkmamış üzülme inşallah hamilesindirBenim test sonucu çıkmadı kannpihtilasmis yarin sabah tekrar kan ver dediler onu da sonraki gün ogrenicem şansa bak 5 tüp aldilar bi tek beta olan cikmadi![]()
Allah razı olsunCanım benim daha beta çıkmamış üzülme inşallah hamilesindir
Bol bol Esma husna çek Rabbim herşeyin en iyisini bilir
KesinlikleAllah razı olsun söylemedim hala sonucu bekledim inşallah bugun akşam güzel haberi verebilirim fikir için teşekkür ederimbende yapmam diye düşünüyordum öyle seyler insan sonra pişman mi oluyor demek
![]()
Ay inşallah o anın heyecaniyla aklima gelirse hala net sonucu alamadığım için soylemedim ama sabah idrar testi yapicam tekrardanKesinliklehatta videoya al, gizlice. Bebişin büyüdüğünde birlikte izlersiniz, güzel bir hatıra olur. Keşkee yapsaydım
![]()
Alırsın inşallah cnm,Ay inşallah o anın heyecaniyla aklima gelirse hala net sonucu alamadığım için soylemedim ama sabah idrar testi yapicam tekrardan