Var gibi duruyor kaset testiniz varsa bugün akşam ya da yarın onunla da bi bakın o zaman çıkar, ya da direkt kan verinMerhaba kızlar, adetim 1-2 gün geçikti.. normalde hiç gecikmez ve bu sabah early predictor ile test yaptim.. daha once biraz daha silik çıkmıştı ve çok umutlanmiştim sizce budefa varmi?
Ayyy bence çizgi bariz belli kesin gebelik varMerhaba kızlar, adetim 1-2 gün geçikti.. normalde hiç gecikmez ve bu sabah early predictor ile test yaptim.. daha once biraz daha silik çıkmıştı ve çok umutlanmiştim sizce budefa varmi?
Kan vermek için biraz beklim diyorum, ilk oğlumda da boyle öğrenmiştim hamile oldugumu kan vermeye gittik negatif cikmişti, baya üzülmüştüm sonra 1 hafta sonra tekrar kan verdim oyle çıkmıştı, adetim gelmezse tekrar evde test yapcamVar gibi duruyor kaset testiniz varsa bugün akşam ya da yarın onunla da bi bakın o zaman çıkar, ya da direkt kan verin
Aminn bekleyen herkezi iniAllahAyyy bence çizgi bariz belli kesin gebelik varAllahım inşallah sizi sevindirir güzel kardeşim
İnşallah güzel haberler alırsınızAminn bekleyen herkezi iniAllahdaha oncede boyle silik cizgi görmuştum ve 1-2 gün sonra adetim olmuştu yine üzülmek istemiyorum
Bunlarda diğer yaptiklarim biraz once yaptimVar gibi duruyor kaset testiniz varsa bugün akşam ya da yarın onunla da bi bakın o zaman çıkar, ya da direkt kan verin
Kaset testte bile çıkmış bence kan vermek için beklemenize gerek bile yok hayırlı olsun inşallahBunlarda diğer yaptiklarim biraz once yaptimEki Görüntüle 3198261
Bugun kan verdim sonuçlari yarin belli olcak cok heyecanlyimKaset testte bile çıkmış bence kan vermek için beklemenize gerek bile yok hayırlı olsun inşallah
Sağlık ocağında verdiyseniz e nabıza düşmüş olabilirBugun kan verdim sonuçlari yarin belli olcak cok heyecanlyim
Ben belçikada yaşiyorum ev doktorlari aliyor burda kanı, oda yarın ara dediSağlık ocağında verdiyseniz e nabıza düşmüş olabilir
O zaman yarına kadar heyecanlı bekleyişiniz devam, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBen belçikada yaşiyorum ev doktorlari aliyor burda kanı, oda yarın ara dedi
Bugun aradım positif ama değerler cok düşük daha yeni dedi haftaya bidaha kan testi vericekmişim buyuyormu diyeO zaman yarına kadar heyecanlı bekleyişiniz devam, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Hayırlı olsunBugun aradım positif ama değerler cok düşük daha yeni dedi haftaya bidaha kan testi vericekmişim buyuyormu diye
Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBugun aradım positif ama değerler cok düşük daha yeni dedi haftaya bidaha kan testi vericekmişim buyuyormu diye
Aminn darisi tüm bekleyenlere inşAllahHayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Merhaba belirtileriniz var miydiBugun aradım positif ama değerler cok düşük daha yeni dedi haftaya bidaha kan testi vericekmişim buyuyormu diye
Hic bir belirtim yoktuMerhaba belirtileriniz var miydi
Ben de aynı şeyi yaşadım geçen ay silik çıktı bu ay keseyi gördük. İdrar testinde de pozitif çıktıHic bir belirtim yoktusadece adetim geçikti için anladim, suan hala daha belirti yok
Hayırlı olsun canım sana daBen de aynı şeyi yaşadım geçen ay silik çıktı bu ay keseyi gördük. İdrar testinde de pozitif çıktıhayırlı olsun