• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim hala pozitif kanamam başladı

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
813
251
53
Kızlar 10 dk önce test yaptım pozitif çıktı . Biliyordum değer çok az sağlıklı değil ama bir umut pozitif gördükçe Allah’ın işi hiç belli olmaz diyordum kanamam başladı şimdi 😕

Eklentiler

• 7CCDF8A1-6E23-4F6F-8259-E58A9D3845F5.jpeg
    7CCDF8A1-6E23-4F6F-8259-E58A9D3845F5.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 28
  • 32A737DC-DD74-4D37-BEBC-1CC872D8C90D.jpeg
    32A737DC-DD74-4D37-BEBC-1CC872D8C90D.jpeg
    130,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar 10 dk önce test yaptım pozitif çıktı . Biliyordum değer çok az sağlıklı değil ama bir umut pozitif gördükçe Allah’ın işi hiç belli olmaz diyordum kanamam başladı şimdi 😕
bu test sonucundan sonra kan verdiniz mi ? Değeriniz kaçtı

12 çıkmıştı 2 gün önce bundan daha silikti bugün kanamam başladı
2 günde 1 kan vermeye başla bugün pazartesi sağlık ocağına gidip beta hcg kan testi yaptırmak istediğini söyle , düzenli artış var mı ona bak kanaman nasıl şuan yoğun mu ? Yerleşme kanaması yaşıyor da olabilirsin hemen kötüyü düşünme canım

2 günde 1 kan vermeye başla bugün pazartesi sağlık ocağına gidip beta hcg kan testi yaptırmak istediğini söyle , düzenli artış var mı ona bak kanaman nasıl şuan yoğun mu ? Yerleşme kanaması yaşıyor da olabilirsin hemen kötüyü düşünme canım

Canım doktor değer çok az demişti zaten bildiğin kıpkırmızı kan geldi adet gibi bitince değer sıfırlanmış mı diye bakacağım kimyasal gibi demişti doktor . Şimdi dış gebelikten korkuyorum 😕

Canım doktor değer çok az demişti zaten bildiğin kıpkırmızı kan geldi adet gibi bitince değer sıfırlanmış mı diye bakacağım kimyasal gibi demişti doktor . Şimdi dış gebelikten korkuyorum 😕
Anladım canım benim kendini üzme vardır bunda da bi hayır eminim bir sonraki yaşayacağın gebelik daha sağlıklı olucak bian önce Rabbim doldursun kucağını 🥹❤️🤲🏻

Back