- 29 Kasım 2020
- 15
- 5
- 29
- Konu Sahibi diplomalievhanimi06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ilk testin bozuk 2. Negatif malesefKızlar öğlen test yaptım bu şekilde çıktı heyecanla akşam bi tane daha aldım sonuç negatif çıktı sizce hangisi doğru meraktan ölecem
Ya 2 gün önce de lekelenmem oldu çok umutlanmıştımCanim ilk testin bozuk 2. Negatif malesef
Gctimi adetinYa 2 gün önce de lekelenmem oldu çok umutlanmıştım
3 gün var şu anGctimi adetin
Bkle kuzum bnim 1 gun gecikti3 gün var şu an
Ne güzel canım ya Allah kucağına almayı nasip etsin Beklicem inşallah pozitif çıkarBkle kuzum bnim 1 gun gecikti
3 gün var adetime bekleyeyim o zaman biraz dahaCnm kaç gün geçikme oldu
İlk testin dagılmış cnm
İkinci testin de negatif
Kan ver cnm ordan daha net sonuç alırsın
Evet cnm 10 gün bekle melisin olursan da rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah3 gün var adetime bekleyeyim o zaman biraz daha
Amin çok teşekkürlerEvet cnm 10 gün bekle melisin olursan da rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Çok umutlandım ya inşallah öyledir çok üzüldüm böyle çıkıncaVar bence, bana bozuk gibi gelmedi gayet normal duruyor. Öğlen çıkıp akşam çıkmaması da olabilir eğer yeniyse bekleyen idrarda daha net çıkar. Sabah ilk idrarla tekrar edin. Ya da en garantisi batı bekleyip öyle yapın.
Hayırlısı olsun.Çok umutlandım ya inşallah öyledir çok üzüldüm böyle çıkınca
Dün gece bi lekelenmem oldu 3 gündür damla damla geliyo peki bu belirti olabilir mi fotoğrafımı ekliyorumBence var gibi testin bana bozuk yada dağılmış gelmedi, ikinci testini sıvı tüketip falan yoğun olmayan idrarla yaptıysan normaldir negatif olması