Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olur inşallahİnşallah vardır canım tam harfin olduğu yerden açık renk gölge görüyorum . Rabbim inşallah. Gönlüne göre verir![]()
Aaa o markayı ben kullandım hiç oyle net pozitif görmedim, ama şöyle biseyi vardı o markanın çok fazla kuruma çizgisi çıkartıyor.sonradan cikdiysa kurumadir belkide, öyle olmuş olabilir.
Evet evet frelly çıkartıyor yarım saat 1 saat içinde onlar kuruma oluyor bende gördüm onu. İlk 10 dk da hicbisey görünmüyorsa genellikle olmuyor.ilk attığın testler kaç dk da cikdi bu aykiler.Benimkinde yarım saat içinde belirince telaşlandım.Ama Bhcg 0.100 çıktı.
Bebetime ve erken gebelik testi 15 dk da çok silik oldu.Evet evet frelly çıkartıyor yarım saat 1 saat içinde onlar kuruma oluyor bende gördüm onu. İlk 10 dk da hicbisey görünmüyorsa genellikle olmuyor.ilk attığın testler kaç dk da cikdi bu aykiler.
15 dk kuruma çizgisi için erken sayılabilir bence. Ciksada daha uzun zamanda çıkıyor.umarim vardır canım yarın yazarsın test yapınca, hakkında hayırlısı olsunBebetime ve erken gebelik testi 15 dk da çok silik oldu.
İnşallah canım15 dk kuruma çizgisi için erken sayılabilir bence. Ciksada daha uzun zamanda çıkıyor.umarim vardır canım yarın yazarsın test yapınca, hakkında hayırlısı olsun![]()
Amin çok sağol canımHayırlısı olur inşallahAmin cümlemizin Allah gönlüne göre versin
![]()
Evet koyulaşma görünmüyor sanki, yumurtlama gününü tam biliyormusun.ovulasyon testi falan kullanmismiydin.Sabahki idrarla ilk 10 ek daki halı, maalesef koyulaşmadı....
Evet koyulaşma görünmüyor sanki, yumurtlama gününü tam biliyormusun.ovulasyon testi falan kullanmismiydin.
Yumurtlama tarihinden emin değilim ovulasyon testi de kullanmadım.adet ağrılarına benzer ağrılar başladı.Galiba kırmızılar geliyor...Evet koyulaşma görünmüyor sanki, yumurtlama gününü tam biliyormusun.ovulasyon testi falan kullanmismiydin.![]()