• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testi negatif cikipta hamile olanlar var mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysun81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aysun81

Ziyaretçi
Merhaba kislar,
bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim, dayanamayip test yaptim ama sonuc negatif. Tuvaletim gelsin diye bol bol su ctim acaba bu sonucu etkilemis olabilir mi? Bu testlerin yanilma payi yokmu yaaa, aranizda testi negatif cikpta hamile kalan oldu mu hic?

ama evde yaptigin testlerde hemen cikmaz canim acele etmisin bi kac gun daha bekle sonra kan tahlili yaptirirsin anca onda belli olur uzme kendinii

ama evde yaptigin testlerde hemen cikmaz canim acele etmisin bi kac gun daha bekle sonra kan tahlili yaptirirsin anca onda belli olur uzme kendinii

Testin üstünde ilskiden 10 gün sonra dogru sonuc verir yaziyodu ama. Benim 15 gün oldu nerdeyse.

selam aysuncum bende öyleyim benimde üç günüm geçti bende dün yaptım negatif ama belirtiler var bende anlayamadım çok kötü ya..........seni anlıyorum.........imşallah yanlış sonuçtur..............

canım öncelikle testi çok erken yapmışsın hamile olsan bile çıkmayabilir.bu yüzden yapmanın bi anlamı olmamış.hele bi 4-5 gün geçsin sonra tekrar yaparsın.ama bu süre içinde rahat ol kendini dinleme,sonra adet olsan bile bu sefer belirtilerden dolayı acaba üstünemi gördüm der yine emin olamazsın.bu hamilelik ümitleri hiç bitmez bilirim.sana tavsiyem kafan rahat olsun ve günleri sayma,baktınki 3-5 gün geçti o zaman test yaparsın silikte olsa çıkar.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.

canım kan testi yaptırsan...
adetin geçtiyse kandan baktır
kesin sonucu alırsın.

Saolun kislar, icim braz rahatladi azda olsa ümtlendim yine. a.s.

Ya Kizlar Ben Ne Yapacam Niye çikmadi Ne Adet Var Ne Bebk Biktim Hele Bana Bi Akil Verin Olurmuki..........

ben 3 tane test yapmıştım 1 i pozitif diğer 2 i negatif çıkmıştı hiç güvenim yok benim bu idrar testlerine..meğer hamişmişim o sıralar..

Canim biraz acklar misin, ne kadar aralikla yaptin, ilk önce pozitif mi negatif mi cikti, hangi dönemde yaptin yani gecikmeden önce mi yoksa sonrami?

Ya Kizlar Adetimin 3. Günü Yaptim Negatif........bugün 4. Gün Hala Bişey Yok Ama Belirtiler Var..........gebelik Belirtisi.

Yok Kiz Pek Olmaz Bir Kaç Gün Oluyo Bazen Bazende Tam Gününde Ama Ben Neden Hissediyorum Yoksa ...........

Ya Kizlar Adetimin 3. Günü Yaptim Negatif........bugün 4. Gün Hala Bişey Yok Ama Belirtiler Var..........gebelik Belirtisi.

Ne gibi belirtiler? Mesela ben cok uyuyorum, miskin mskin geziniyorum icimden hic is yapmak gelmiyo. Gögüslerim patlicak gibi sis ve belim agriyo...

canım bende buay senın gıbı oldum..adet gectıkten 3 gun sonra test yaptım negatıf 7.gun yaptım negatıfsenağlamave adetım bu ay 15 gun gecıktı dun doktora gıttım kan testı ıstedı oda negatıf cıktı maalesef:çok üzgünüm:bukadar stres yapmamaya calıs..en azından 7.gune kadar bekle derım ben..eger ımkanın varsada kan testı yaptır..ınsallah hamıssındırr..

Ay Canim şişkinlik Var Iştahim Artti Gögüslerim Büyüdü Ve Uçlari Hassaalaşti Bel Ağrisi Var Kabizlik Var...........bilmiyorum Inşallah Canim çikar Sanada üzüldüm Umarim Bu Ay Seninde Olur........

Ay Canim şişkinlik Var Iştahim Artti Gögüslerim Büyüdü Ve Uçlari Hassaalaşti Bel Ağrisi Var Kabizlik Var...........bilmiyorum Inşallah Canim çikar Sanada üzüldüm Umarim Bu Ay Seninde Olur........

Insallah canm ama yine de fazla ümilenmemekte hayir var, sonradan üzülmektense negatif olduguna kendimizi alistiralim eger pozitifse süpriz olsun.

Kızlar, merhaba, bende adetim geciktikten 2 gün sonra test yaptım silik ama pozitif çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptım, negatif çıktı, bu ne demek acaba? hamilemiyim? Duramayacağım, bugün gidip kan testi yaptıracağım, uyku falan girmiyor gözüme, bu konuya çok takmış durumdayım, uff...inşallah kan testi pozitif çıkar, hepinize de aynısını dilerim! :2: Ayy, halbukise iki gündür bebeğimle konuşmaya bile başlamıştım:(((

Back