• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testere Dişli Aslanpençesi Kullananlar !

Ruya Naz0

Minnak Sevgilim ❣️
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
1.978
1.405
53
Manisa
Merhaba arkadaşlar bende pco var malum hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay ilk defa aslanpençesine başladım yaklaşık 20-22 gün oldu. Bunu kullanıp sorun yaşayan oldu mu? Mide yanması kabızlık baş dönmesi vs... Benim kasıklarım da çok fazla gerilme var hatta dokunduğum da oldukça sert bununla ilgisi var mıdır? Yada yerleşme ağrısı diye bir şey okudum yaşayan var mı bu tarz bir ağrı nasıl oluyor?

Canim bende en fazla 15 gun kullanmisimdir ama bi sorun yasamadim. Insallah tez vakit hamile kalirsin. Bu kuru ben ibrahim saracoglundan duymustum ama daha sonradan hacamat yaptirdigim abla soylemisti. Bir de sana kucuk bir tavsiyem var tabi yapmak sana kalmis. Ayak bileklerine azicik zeytinyagiyla masaj yaptircakmissin. Onuda o soylemisti yani sen dumduz yatiyorsun esin veya baska biri 5 dakika boyunca ayak bilegine masaj yapiyor. Ayak bileginde rahme giden damarlar varmis ovuldukca oraya sinyal veriyormus yani hamile kalmayi kolaylastiriyormus. Insallah isine yarar

Canım 1 ay süreyle kullanma derim. Hiç bir bitki çayı 1 ay kullanılmamalı. Ara verilmeli mutlaka. Yan etki yapar.. inşallaaahh faydasını görürsün. Geçmişler olsun

Ben yanlış mı okudum acaba saraçoğlundan 1 ay sabah akşam 1 hafta ara tekrar 1 ay kullanın diyordu ama bilemedim şimdi teşekkür ederim tekrar araştırayım

Back