Merhaba arkadaşlar 2 seneye yakın bebek istiyoruz fakat olmuyor bir oldu fakat düşükle sonlandı 2 ay klomen ve iğne vuruldum fakat sonuç yine negatif birde bitkisel şeyler deniyim diye düşünüyorum bu ay adetim gecikti fakat yine gebelik yok adetim gelmediği içinde sinirliyim huysuzum fln ve artık bende bir evladım olsun istiyorum varmı aranızda Aslan pençesini kullanıp faydasını gören
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testere dişli Aslan pençesiyle hamile kalan varmı
- Konu Sahibi Seten2611
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Aslında bende öle düşünüyordum ama her ay testte negatif sonucunu görünce insan şunudamı yapsam die düşünüyorSiz bilimden şaşmayın.
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
Aslan pencesinin rahim icin cok faydasi oldugunu duydum, iltihap ve adet söktürücü ozelligi var..
1 fincan suya birer tutam civan percemi ile aslan pencesi atip iciyordum ben(sakın kaynatmayin, sadece sicak suya atin, demlensin), epey faydasini gordum Allah in izniyle.. Iltihap söküp adeti duzenliyor.. Istersen limon ve şeker de atabilirsin icine.. Haftada 2-3 kere içmek iyidir sanirim, bitki caylarinin da fazlasi cok zarar cunku Allah korusun..
Ama hamile kalmak konusunda bi sey diyemeyecegim.. Doktor kontrolunde olsa daha iyi sanki.. Doktora danisarak dene yani bitkisel yontemleri de..
Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.. Cok dua et..
1 fincan suya birer tutam civan percemi ile aslan pencesi atip iciyordum ben(sakın kaynatmayin, sadece sicak suya atin, demlensin), epey faydasini gordum Allah in izniyle.. Iltihap söküp adeti duzenliyor.. Istersen limon ve şeker de atabilirsin icine.. Haftada 2-3 kere içmek iyidir sanirim, bitki caylarinin da fazlasi cok zarar cunku Allah korusun..
Ama hamile kalmak konusunda bi sey diyemeyecegim.. Doktor kontrolunde olsa daha iyi sanki.. Doktora danisarak dene yani bitkisel yontemleri de..
Teşekkür ediyorum bilginiz için benim asıl amacım evlat sahibi olmak ama onun içinde düzenli regl görmem lazım tabi ... Dua ediyorum bir zamanı var demekki ama insanoğlu sabırsısız işteAslan pencesinin rahim icin cok faydasi oldugunu duydum, iltihap ve adet söktürücü ozelligi var..
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
Dedigim gibi, rahmi temizleyip adeti duzenliyor Allah in izniyle ama gebelik cok farkli bi durum..Teşekkür ediyorum bilginiz için benim asıl amacım evlat sahibi olmak ama onun içinde düzenli regl görmem lazım tabi ... Dua ediyorum bir zamanı var demekki ama insanoğlu sabırsısız işte
Evet haklısınız biraz daha beklemek en doğrusu sanırım...Dedigim gibi, rahmi temizleyip adeti duzenliyor Allah in izniyle ama gebelik cok farkli bi durum..
- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
Espiri yaptığınızı düşünüyorum fakat komik değil lütfen biraz saygı ...zürafa boynuzuyla kaldı geçen eltim
Merhaba arkadaşlar 2 seneye yakın bebek istiyoruz fakat olmuyor bir oldu fakat düşükle sonlandı 2 ay klomen ve iğne vuruldum fakat sonuç yine negatif birde bitkisel şeyler deniyim diye düşünüyorum bu ay adetim gecikti fakat yine gebelik yok adetim gelmediği içinde sinirliyim huysuzum fln ve artık bende bir evladım olsun istiyorum varmı aranızda Aslan pençesini kullanıp faydasını gören
Şimdi yine bir dış gebelik yaşandı bunun etkisi geçince başlıcam Aslan pençesine çok fazla memnun kalan varmışBen günde 2 bardak testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Birinci ayın sonunda hamile kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bende içmeyi düsnyrm hamileligi engeller mi diye dusunuyordm adet söktürüyormus ya acaba bebegi düşürür muBen günde 2 bardak testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Birinci ayın sonunda hamile kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Gebelik anlaşıldığı anda Bırakacaksınız zaten öyle öneriyorlarBende içmeyi düsnyrm hamileligi engeller mi diye dusunuyordm adet söktürüyormus ya acaba bebegi düşürür mu
Adetim düzensiz gecen ay 2 bucuk ayda geldi hep kendimi hamile sanıyorum hep bi tedirginlikGebelik anlaşıldığı anda Bırakacaksınız zaten öyle öneriyorlar
Bilmezmiyim aynı şeyleri bende yaşadım ben Aslan pençesini adet olmayı beklediğim günlerde bıraktım diğer zaman içtimAdetim düzensiz gecen ay 2 bucuk ayda geldi hep kendimi hamile sanıyorum hep bi tedirginlik
İnşallah Allah herkese nasip etsinBilmezmiyim aynı şeyleri bende yaşadım ben Aslan pençesini adet olmayı beklediğim günlerde bıraktım diğer zaman içtim