Aminnn kaç senedir istiyorsunuzİnşallah Allah herkese nasip etsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testere dişli Aslan pençesiyle hamile kalan varmı
- Konu Sahibi Seten2611
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?baya egecmis üstünden ama aslan pençesi kullandığınız kaçıncı ayda hamile kaldınız aslan pençesi sayesindemi hamile kaldnzMerhaba arkadaşlar 2 seneye yakın bebek istiyoruz fakat olmuyor bir oldu fakat düşükle sonlandı 2 ay klomen ve iğne vuruldum fakat sonuç yine negatif birde bitkisel şeyler deniyim diye düşünüyorum bu ay adetim gecikti fakat yine gebelik yok adetim gelmediği içinde sinirliyim huysuzum fln ve artık bende bir evladım olsun istiyorum varmı aranızda Aslan pençesini kullanıp faydasını gören
Aslan pençesini 2 ay kullandım bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldımbaya egecmis üstünden ama aslan pençesi kullandığınız kaçıncı ayda hamile kaldınız aslan pençesi sayesindemi hamile kaldnz
maşallah allah bagslasin bende lh yüksekliği için aslanpençesi içiyorum bugün 11. gün insallah kısa zamanda gebe kalirim sizin hormonlarınızı yuksektiAslan pençesini 2 ay kullandım bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım
Benim prolaktinim yüksekti biraz ama çok engel değil demişti doktorum ama adetlerim düzensizdi o dengeye girince kolaylaştı hamile kaldığım inşallah hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin... çok zor yaşayan bilirmaşallah allah bagslasin bende lh yüksekliği için aslanpençesi içiyorum bugün 11. gün insallah kısa zamanda gebe kalirim sizin hormonlarınızı yuksekti
amin allah razı olsn canm benmde lh yuksek hamile kalmak için düşmesi gerekBenim prolaktinim yüksekti biraz ama çok engel değil demişti doktorum ama adetlerim düzensizdi o dengeye girince kolaylaştı hamile kaldığım inşallah hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin... çok zor yaşayan bilir
Hayırlı akşamlar.. nasıl kullandınız bitkiyi? Adet bitince mi başladınız?Benim prolaktinim yüksekti biraz ama çok engel değil demişti doktorum ama adetlerim düzensizdi o dengeye girince kolaylaştı hamile kaldığım inşallah hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin... çok zor yaşayan bilir
Adetin son günlerinde başladım 3. Yada 4. Gün ama ilk kullandığında kahverengi akıntı şeklinde gelmeye başlamıştı 1 hafta fln sürmüştü 2 ay kullandımHayırlı akşamlar.. nasıl kullandınız bitkiyi? Adet bitince mi başladınız?
- 11 Mart 2019
- 197
- 58
- 98
Uzun zaman olmuş yazali ama merak ediyorum aslan öncesinden önce ne kadar süredir bebek olmuyordu acaba?Ben günde 2 bardak testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Birinci ayın sonunda hamile kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.