Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben de kendimi Saraçoğlunun kürlerine bıraktım. Bendeki FSH ve LH yüksekliği. Kürlere başlamadan önce, sorun ne olursa olsun Saraçoğlunun söylediğine göre iki hafta mutlaka soğan suyu kürü yapılması lazımmış. Aynen bende bu şekilde başladım. Sonrasında ise testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu yapıyorum şuan. Kürün uygulanması bir ay, sonra bir hafta ara verilecek(bu bir haftada soğan suyu kürü yapılacak) daha sonra yine bir ay testere dişli aslan pençesi içilecek.Selam arkadaslar
15 gün sogan kürü sonrada 1ay testere disli aslan pencesi kürü yapicam. Bir tecrübesi bilgisi olan varmi? Sizde ise yaradimi (adet düzeni, hamile kalma, hormon dengesi)
Hayit tohumunu nasil kullaniyosunuz?Merhaba, ben de kendimi Saraçoğlunun kürlerine bıraktım. Bendeki FSH ve LH yüksekliği. Kürlere başlamadan önce, sorun ne olursa olsun Saraçoğlunun söylediğine göre iki hafta mutlaka soğan suyu kürü yapılması lazımmış. Aynen bende bu şekilde başladım. Sonrasında ise testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu yapıyorum şuan. Kürün uygulanması bir ay, sonra bir hafta ara verilecek(bu bir haftada soğan suyu kürü yapılacak) daha sonra yine bir ay testere dişli aslan pençesi içilecek.
Regl olmayı bekliyorum, hemen gidip hormon tahlili yaptırıcam. İnan bende sanki hiç etki etmemiştir kaygısındayım, şu tahlil bana akmı karamı gösterecek![]()
Merhaba canım. Sana faydalı olacağını düşündüğüm videoyu atayım, seni yanlış yönlendirmeyim, en azından burdan dinleyerek not alabilirsin en doğru tarifiHayit tohumunu nasil kullaniyosunuz?
Bende haftaya biticek sogan kürü teste disli aslan pencesine baslicam.
Insallah sonuclariniz iyi cikar burdan bilgilendirirseniz sevnirim![]()
Sendeki sorun neydi peki, biraz daha detay iletirsen iyi olur canımBen adetin son günü saracoglunun testere disli aslan pençesi cayini aldim iki kez kullanıyorum 15 gün oldu hala ara kanama oluyor böyle bir şey yaşayan oldu mu
Selam arkadaslar
15 gün sogan kürü sonrada 1ay testere disli aslan pencesi kürü yapicam. Bir tecrübesi bilgisi olan varmi? Sizde ise yaradimi (adet düzeni, hamile kalma, hormon dengesi)
Genel anlamda hormon dengesizliğini düzelten Aslan Pençesi senin duruma göre ne kadar kullanılacak bilmiyorum açıkçası. Saraçoğlu sitesinde tüm yeni yapılmış tahlillerini iletirsen asistanları yardımcı olmaya çalışıyor. Kişiye özel kür sanırım her bir hormon değerine göre yapılıyor, tavsiye ederim.Pko nedeniyle Soğan kürü yaptım 2 ay, daha ilk ayda kontrole gittiğimde kistler yoktu. Doktorum rahimde yumurtalıklarda tertemiz dedi. Fakat soğan kürü reflüye sebep oldu , günlerdir mide yanması şikayetim var, yemek borusundan boğaza kadar uzanan. Yememe içmeme dikkat eden biriyim turşudur, baharattır, çikolatadır , asitli içeçek, kahve falan çok az tüketirim. Direkt ona bağladım. O yüzden bu ay bende testere dişli aslan pençesini denemek istiyorum. Soğan kürü normalde 4 ay yapılıyor, saraçoğlunun sitesindeki bilgiye göre. Onu da aşağıya ekliyorum. Ama ben devam etmeyeceğim. Faydası var mı inanılma derecede faydalı. Ama bir de aslan pençesini denemek istiyorum. O kür nasıl yapılıyor canım?
Genel anlamda hormon dengesizliğini düzelten Aslan Pençesi senin duruma göre ne kadar kullanılacak bilmiyorum açıkçası. Saraçoğlu sitesinde tüm yeni yapılmış tahlillerini iletirsen asistanları yardımcı olmaya çalışıyor. Kişiye özel kür sanırım her bir hormon değerine göre yapılıyor, tavsiye ederim.
ben kendi sorunuma göre bulabildiğim tüm videoları izledim, siteden asistanlara yazan arkadaşlarım oldu memnunlar doğrusu, sizin ve eşinizin tahlil sonuçlarını istiyorlar, yeni yapılmış olması lazım bu arada. Bizzat saraçoğlu ilgileniyor verilecek kürlerle onu biliyorum en azından. Ben de reglimi bekliyorum aynı şeyi yapıcam tahlil göndericem. Çok incelikle yapılması lazım mesela bende tiroid var, kafama göre bişey kullanınca şişiyor stresim artıyorAslında çok güzel birşey. Ürünlerin Fiyatları da makul gibi. Denemek lazım. Size nasıl birşey önerdiler, ne kadara mal oldu acaba?