Bir ay boyunca düzenli mi kullandınız ?Ben geçen ay kullanmıştım hamile kaldım fakat kimyasal gebelik düşükle sonuçlandı ama gerçekten çok işe yarıyor hormonları düzenlemede özellikle
Evet canım günde bi bardak yanı sırada arı sütü bal polen kullanmıştımBir ay boyunca düzenli mi kullandınız ?
benime prolaktinim sınıra yakın. faydasını gördünüz mü siz.Bugün itibariyle başlıyorum, prolaktin hormonu düşürmek ve rahim kaslarını güçlendirip gebeliği kolaylaştırmak için. Daha önce kullanıp faydasını gören var mi ?
Gördüm kuzum bir hafta düzenli içtim, ama benim kürtajdan sonra göğsümden sut geldiği için kullandım ben prolaktin hormonuyla alakalı olduğunu internetten ögrendim, kullandıktan sonra sanırım hormonları düzenledi ve süt kesildibenime prolaktinim sınıra yakın. faydasını gördünüz mü siz.
nasıl kullandın canım günde kaç kez? nasıl hazırladın ?aç mı tok mu ? ay ne çok soru sordum ama olumlu bişey olunca çok seviniyorum :)Gördüm kuzum bir hafta düzenli içtim, ama benim kürtajdan sonra göğsümden sut geldiği için kullandım ben prolaktin hormonuyla alakalı olduğunu internetten ögrendim, kullandıktan sonra sanırım hormonları düzenledi ve süt kesildi
30 gün boyunca düzenli olarak içiyorsunuz 30 günün sonunda bir hafta ara veriyorsunuz, eğer Adet düzensizliği için bu kuru yapicaksaniz ve adetiniz düzene girmediyse 1 hafta ara verdikten sonra tekrar 30 gün ara vermeden içiyorsunuzadetin kaçıncı günü başladınız acaba. hergün içiliyor mu adet olana kadar mı içtiniz
İlk defa olumsuz bi yorum sizde gördüm, onunla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum tesadüf belki de :)Bende yaklaşık 1 ay kullandım gebe kalamıyorum hormonlar sıkıntılı pco var göğüslerimin acısı hiç geçmezdi hep ağrı sızı içindeydi bu kürle normale döndü ama şöyle bir sorun yaşadım kasıklarım inanılmaz sertleşti sanki tahta gibi beni çok rahatsız etmişti hatta hamilelik belirtisi mi acaba demiştim ama maalesef değilmiş bu kürle ortaya çıktı bilemiyorum tesadüfmüydü ama bu sebeple bıraktım bilginize arkadaşlar
sabah kahvaltıdan 2 saat sonraya da öğleden sonra aç karnına içilir canım günde bir bardaknasıl kullandın canım günde kaç kez? nasıl hazırladın ?aç mı tok mu ? ay ne çok soru sordum ama olumlu bişey olunca çok seviniyorum :)
Belkide tesadüf oldu rahim için çok iyi gelirmiş fazlada içmedim aynen uygulamadım ama benimkini iyice taşlaştırdı mı ne anlamadım :)İlk defa olumsuz bi yorum sizde gördüm, onunla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum tesadüf belki de :)
Aslında kasık sertleşmesi gebelik belirtisi, onun dışında ciddi bi rahatsızlık değil dimi pek bilgim yok çok araştırmıştım bu kürü çok faydalıymış sende böyle yazınca çok şaşırdımBelkide tesadüf oldu rahim için çok iyi gelirmiş fazlada içmedim aynen uygulamadım ama benimkini iyice taşlaştırdı mı ne anlamadım :)
Aynen öyle okudum bende hatta inşallah hamileyimdir dedim ama maalesef olmadı şimdi okadar sert değil geçti geçen ay neyin nesiydi bende hiç bilemiyorum canım ama bencede faydalı hormon düzenlemedeAslında kasık sertleşmesi gebelik belirtisi, onun dışında ciddi bi rahatsızlık değil dimi pek bilgim yok çok araştırmıştım bu kürü çok faydalıymış sende böyle yazınca çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?